Formació i Ocupació

formacion y empleoFORMACIÓ ( Cursos presencials, Cursos Online, formació a mida, cursos subvencionats, lloguer d'aules ... )

La formació és un instrument clau en el procés d'adquirir, millorar i actualitzar les competències exigibles per a una desocupació òptima d'un lloc de treball.

Aconseguir que la formació complisca este objectiu és el nostre compromís. Per a això dissenyem una oferta formativa àmplia, diversificada, dirigida tant als membres que componen el capital humà d'una organització com a aquells que estan en fase d'incorporar-se al mercat laboral, adaptada a la disponibilitat i necessitats concretes dels participants, innovadora en quant a metodologia i tecnologia, impartida per un claustre docent que unix coneixements, capacitat comunicativa i pedagògica i vinculació amb la realitat empresarial, i uns costos econòmics que permeten el retorn de la inversió ja siga a través de la bonificació davant de la Fundació Tripartida o mitjançant programes subvencionables.

Empleo Servici d'Ocupació

L'èxit d'una organització depén, en gran manera, de les persones que la integren. Per això, és important encertar amb els treballadors que incorporem a la nostra plantilla.
Ajudar a aconseguir este objectiu és el nostre compromís. Per a això posem a disposició d'empreses i demandants d'ocupació o millora d'ocupació diferents recursos en matèria d'orientació i intermediació laboral i selecció de personal, gestionant també alguns projectes que comporten subvencions per contractació.

 


© Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló
2017 - Reservats tots els drets
Avda. Germans Bou, 79 - 12003 Castelló
Telf: 964 35 65 00 - Fax: 964 35 65 10
Email: info@camaracastellon.com