Altres serveis

catalogo serviciosJornades i Esdeveniments

Inscriga's en les jornades que ofereix la Cambra de Comerç de Castelló des dels seus diversos departaments.

catalogo serviciosAssessoria Jurídica i Cort d'Arbitratge

Consultes sobre contractes mercantils, formes jurídiques de l'empresa, fiscalitat, reclamacions entre empreses, mediacions, normativa comercial, legislació en general, etc.
Les Cambres de Comerç desitgen promoure i fomentar una verdadera cultura de l'arbitratge a través de les seues pròpies “Corts d'Arbitratge”, que com a complement al sistema jurisdiccional ajude a resoldre la conflictivitat que qualsevol societat desenvolupada com la nostra genera.

catalogo serviciosAntenes locals i Punt d'Informació Cameral

Les antenes locals són delegacions de la Cambra en alguns municipis. En l'actualitat la Cambra de Comerç de Castelló té antenes locals en Vall d'Uixó, Onda i Benicarló, i un punt d'informació cameral (PAIT) a Sogorb.

catalogo serviciosViver d'empreses

El Viver d'Empreses és una estructura d'acollida temporal pensada per a ubicar a empreses en els seus primers passos en el mercat, acompanyar-les i prestar-los determinats serveis adaptats a les necessitats de cada projecte empresarial i es facilite el desenvolupament germinal d'iniciatives d'interés per a la demarcació cameral.

catalogo serviciosProjectes europeus - SEIMED

El Centre Empresa Europa (Entreprise Europe Network) és la nova xarxa de suport a les Pimes a Europa creada per la Comissió Europea dins del marc del Programa Europeu Competitivitat i Innovació (CIP).

catalogo serviciosBorsa subcontractació

És l'operació a través de la qual una empresa (CONTRACTISTA) confia a una altra (SUBCONTRACTISTA) el procediment d'executar per a ella, i segons unes determinades indicacions preestablides, una parte de la producció, que serà incorporada al producte final.

catalogo serviciosSubvencions

Subvencions que poden ajudar al teu comerç.

Certificats de moralitat mercantilCertificats de moralitat mercantil

Certificats que acrediten la solvència i bona moralitat mercantil, la qual cosa significa tindre capacitat legal per al comerç de les persones majors d'edat i que tenen lliure disposició dels seus béns.

catalogo serviciosAgenda de l'empresari

Ací té a la seua disposició la localització geogràfica, telèfon de contacte, etc., sobre llocs que li poden ser útils.

Foro de RRHH de castelloForo Recursos Humans

Espai de trobada per als professionals en Recursos Humans de la província de Castelló per l'aportació, desenvolupament i millora de la gestió de les persones.

pagines destacadesPàgines destacades

Autoevaluaciò RSCAutoevaluaciò RSC

Lloguer d'instalacionsLloguer d'instalacions

Tenim a la seua disposició distints tipus d'instal·lacions, segons les seues necessitats, tant aules de formació, salons i sala de videoconferència, totes elles totalment equipades per a qualsevol tipus d'esdeveniment.

 

 

 

Contactar

Departament Altres Serveis
otros-servicios@camaracastellon.com
964 35 65 00


© Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló
2017 - Reservats tots els drets
Avda. Germans Bou, 79 - 12003 Castelló
Telf: 964 35 65 00 - Fax: 964 35 65 10
Email: info@camaracastellon.com