Analitzem el teu comerç per modernitzar, actualitzar i millorar el punt de venda del teu negoci.
Es tracta de realitzar una anàlisi del punt de venda, et permetrà adquirir una visió objectiva i aclaridora sobre com es troba el teu comerç: quines coses s'estan fent bé, i quines coses s'han de millorar. Es tracta d'un diagnòstic sobre els elements clau de la seua arquitectura, assortiment, lineal, comunicació i màrqueting acompanyat cada un d'ells de propostes concretes de millora.
La metodologia es basa en la visita d'un tècnic a l'establiment i entrevista amb el gerent per obtenir tota la informació necessària i poder reflexionar i redactar un document on s'analitze el comerç i s'establisquen totes les accions de millora.
T'informarem i assessorarem de manera gratuïta sobre:
- Totes les formes jurídiques, i característiques de cadascuna d'elles, que actualment hi ha a Espanya per poder començar una activitat econòmica: Empresari individual (autònoms), Societat Limitada (SL) i Societat Civil (SC).
- Els tràmits que necessites per començar.
- Les ajudes que existeixen de les diverses institucions i a les que es pot accedir a l'hora d'engegar amb un negoci.
- Els costos, fórmules i les bonificacions que existixen per als autònoms.
- Els aspectes fiscals que has de conèixer i que afecten un negoci o autònom: IVA, IRPF, Impostos de societats, etc.
- Potenciar el creixement de les empreses comercials mitjançant l'adopció de la cultura de la innovació i l'ús de les TIC.
- Proporcionar eines i solucions que promoguen la competitivitat en el sector i ajuden a millorar la seua productivitat.
- Agrupar el coneixement generat pels diferents agents del sector i facilitar l'accés a les millors pràctiques.
- Difondre i analitzar les noves tendències de mercat.
- Establir processos per a la identificació de necessitats de les empreses i crear eines que faciliten l'adaptació del sector a les noves necessitats.
En aquest servei analitzem el teu comerç per modernitzar, actualitzar i millorar el punt de venda del teu negoci.
Amb aquesta anàlisi en profunditat del punt de venda, et permetrà adquirir una visió objectiva i aclaridora sobre com es troba el teu comerç: quines coses s'estan fent bé, i quines coses s'han de millorar. Es tracta d'un diagnòstic sobre els elements clau del negoci: descripció del punt de venda, anàlisi de l'entorn, establiment comercial, gestió del negoci, millora de la gestió econòmic-financera i màrqueting i comunicació; acompanyat cada un d'ells de propostes concretes de millora.
La metodologia que utilitzem es basa en la visita d'un tècnic a l'establiment i entrevista amb el gerent per obtenir tota la informació necessària i poder reflexionar i redactar un document on s'analitze el comerç i s'establisquen totes les accions de millora.
El Programa d'innovació i sostenibilitat comercial, finançat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball, està destinat a Pimes i autònoms del sector comercial, amb l'objectiu de millorar la seua innovació, sostenibilitat i competitivitat.
- Promoure la participació de les Pimes comercials en l'actuació de Diagnòstics d'Innovació Comercial del Pla de Comerç Minorista. Aquesta actuació té com a objectiu principal contribuir a la millora de la competitivitat dels comerços, mitjançant la realització de diagnòstics individualitzats amb un informe de recomanacions de millora. L’objectiu és impulsar l'adopció de metodologies i solucions que permeten millorar la seua situació competitiva, així com la participació dels comerços en activitats de professionalització per ampliar els seus coneixements i posar en pràctica noves accions que ajuden a millorar l'acció comercial.
- Potenciar el creixement de les empreses comercials mitjançant l'adopció de la cultura de la innovació i l'ús de les TIC.
- Proporcionar eines i solucions que promoguen la competitivitat en el sector i ajuden a millorar la seua productivitat.
- Agrupar el coneixement generat pels diferents agents del sector i facilitar l'accés a les millors pràctiques.
- Difondre i analitzar les noves tendències de mercat.
- Establir processos per a la identificació de necessitats de les empreses i crear eines que faciliten l'adaptació del sector a les noves necessitats.
- Realització de programes de dinamització comercial.
La Cambra revisa els Plans de prevenció d'envasos presentats per les empreses. Després d'analitzar el contingut dels plans, si aquests s'adeqüen al contingut mínim establert per la Llei d'envasos, la Cambra emet l'informe tècnic corresponent, per a posteriorment traslladar al Consell de Cambres que dictarà resolució per la qual s'aprovarà, per termini de tres anys, el Pla Empresarial de Prevenció de Residus d'Envasos.
La Cambra de Comerç realitza la revisió de tota la documentació relativa a la declaració anual d'envasos i residus d'envàs presentat per les empreses. Aquest servei és gratuït.
Aquest servei té com a objectiu informar les empreses generadores de residus perillosos de l'obligació de presentar cada quatre anys el Pla de prevenció i reducció de residus perillosos.
Es realitza a través d'una metodologia presencial i online.
La Cambra informa a les empreses generadores de residus perillosos de l'obligació de presentar cada quatre anys el Pla de prevenció i reducció de residus perillosos, que han de contenir previsions relatives als objectius de reducció i valorització de residus amb indicació de la seua quantificació, les mesures previstes per assolir-los i el sistema d'avaluació i control de consecució dels objectius
El Pla de Minimització l'han de presentar els productors de residus perillosos que superen la producció de 10 t / any i aquells altres que figuren en la llista que serà elaborada segons el que establix l'article 42.1 de la llei 10/2000, de 12 de desembre, de Residus de la Comunitat Valenciana (DOGV núm 3898, de 15/12/00).
La Cambra revisa els informes de seguiment presentats per les empreses. Després d'analitzar el contingut dels informes, si aquests s'adeqüen al contingut mínim establert per la Llei d'envasos, la Cambra emet l'informe tècnic corresponent, per a posteriorment traslladar al Consell de Cambres que notificarà a l'empresa la incorporació de l'Informe de Seguiment al seu expedient.
Metodologia presencial i online.
Desenvolupem, de manera conjunta amb ajuntaments, formació específica per als comerços locals en matèries com:
- Increment de vendes.
- Màrqueting i innovació.
- Màrqueting digital.
- Comerç electrònic.
- Aparadorisme.
Dissenyem plans formatius a mida per cobrir les necessitats específiques en cada cas.
En aquest servei analitzem teu comerç per modernitzar, actualitzar i millorar el punt de venda del teu negoci.
Amb aquesta anàlisi en profunditat del punt de venda, et permetrà adquirir una visió objectiva i aclaridora sobre com es troba el teu comerç: quines coses s'estan fent bé, i quines coses s'han de millorar. Es tracta d'un diagnòstic sobre els elements clau del negoci: descripció del punt de venda, anàlisi de l'entorn, establiment comercial, gestió del negoci, millora de la gestió economicofinancera i màrqueting i comunicació; acompanyat cada un d'ells de propostes concretes de millora.
La metodologia que utilitzem es basa en la visita d'un tècnic a l'establiment i entrevista amb el gerent per obtenir tota la informació necessària i poder reflexionar i redactar un document on s'analitze el comerç i s'establisquen totes les accions de millora
L'objectiu d'aquests projectes es basa en la creació i gestió de centres comercials urbans, mercats o agrupacions de negocis que aglutinen a tot tipus d'empreses ubicades en una zona delimitada d'una ciutat.
Aquests plans estan focalitzats en cobrir les necessitats d'associacions de comerciants i altres tipus d'associacions de serveis i hostaleria.
Els objectiu que es plantegen en aquest pla són:
- reduir costos
- fidelitzar els clients
- dinamitzar la zona
Els avantatges d'aquest programa són:
- Afavorir la creació d'un partenariat compromès i actiu entre el sector públic i privat que promoga la ciutat.
- Gestionar l'àrea per donar-li competitivitat promocionant i dinamitzant l'empresariat.
- Fomentar la cooperació i l'intercanvi per millorar l'eficiència i comunicació empresarial.
- Estratègia compatible amb totes les activitats econòmiques, i integradora.
- Participació activa de tots.
- Dinamitzar la zona a través de la gestió, el desenvolupament, la inversió i la promoció.
- Dissenyar fórmules de revitalització i enfortiment del teixit empresarial.
- Dissenyar accions de millora dels seus associats per ésser més competitius.
- Desenvolupar serveis de qualitat i valor afegit.
- Dissenyar polítiques que marquen la diferenciació.
Un certificat digital és l'equivalent electrònic a un document d'identitat, que ens permet identificar-nos, signar i xifrar electrònicament documents i missatges.
El certificat digital associa una clau criptogràfica a una identitat, de tal manera que aquesta quedi fefaentment lligada als documents electrònics sobre la qual s'aplica.
Bàsicament per:
- Autentificar la identitat de l'usuari, de forma electrònica davant de tercers.
- Tràmits electrònics davant l'Agència Tributària, la Seguretat Social, les cambres i altres organismes públics.
- Signar digitalment de manera que es garanteixa la integritat de les dades transmeses i la procedència.
- Xifrar dades perquè només el destinatari del document puga accedir al seu contingut.
- Treballar amb factures electròniques.
Cada dia són més grans les aplicacions de l'certificat digital. Entre els usos disponibles en l'actualitat destaquen:
Administració General (AEAT)
- Presentació de declaracions
- Pagament d'impostos i obtencion de certificacions electròniques, factures
- Comunicació de canvi de domicili
- Factures telemàtiques
Administració Autonòmica
- Conveni entre Generalitat i Camerfirma
Aplicacions genèriques
- Signatura de documents ofimàtics: MS Office, Adobe Acrobat
- Signatura de correus electrònics: MS Outlook, MS Outlook Express, Netscape Messenger