Loading…

INFORMACIÓ I ASSESSORIA INTERNACIONAL

Impulsa el teu èxit internacional amb la nostra experiència

CONTACTA'NS

Transformem fronteres en oportunitats

Connectem oportunitats, facilitem decisions estratègiques i et guiem cap a l'èxit

Descobreix el servei integral d'assessorament en comerç internacional i gestió operativa de la Cambra de Comerç de Castelló

Assessorem en la teua operativa diària internacional de manera àgil  i personalitzada:

 • Resolem els teus dubtes en documentació, fiscalitat, operacions triangulars, procediments duaners, aranzels i classificació aranzelària, Incoterms...
 • Gestionem requeriments de l'agència tributària
 • T'acompanyem en l'obtenció del número d'exportador autoritzat, registre REX, Operador Econòmic Autoritzat, FDA
 • Revisem i redactem contractes internacionals
 • Gestionem el teu registre de marca

Realitzem el diagnòstic de potencial i el pla d'exportació de la teua empresa:

 • Aportem una visió global i pràctica dels passos a donar en el procés d'internacionalització
 • Et facilitem orientació estratègica en funció del mercat i de la teua posició competitiva, elaborem un pla d'exportació per al teu mercat objectiu i et dotem de les eines necessàries per a enfortir-te en ell.

Els tècnics de l'àrea d'internacionalització de Cambra i el nostre equip d'experts et guiem perquè aconseguisques l'èxit internacional.

CONTACTA AMB NOSALTRES:  Joaquín Andrés / Reyes Monfort

Àrea d'internacionalització 964356500 ext. 3


Enllaços d'interés

Servicio TU EXPERTO internacional

Treballem per a ajudar-te a seleccionar el mercat exterior idoni per a iniciar el teu procés d'internacionalització, t'acompanyem en destí organitzant-te una agenda de reunions amb empreses interessades en el teu producte, t'indiquem quina és la manera idònia d'accedir al mercat

 • Anàlisi i selecció de mercats. T'ajudem a decidir nous mercats potencials per a diversificar les teues exportacions, a través d'un trevall d'anàlisi i monitoratge d'una zona geogràfica. Amb les dades obtingudes, fem un segon filtre dels 5-6 mercats d'oportunitat que considerem que més s'ajusten al potencial i objectiu de cada empresa.
 • Canals de distribució. Aconsegueix un informe que inclou l'anàlisi del mapa de canal d'entrada i de distribució en un mercat amb les fitxes informatives de 12-15 clients potencials prèviament qualificats pels nostres experts en destí.
 • Elaboració d'una agenda de negocis. Facilitem trobades i reunions estratègiques en destí i virtuals per a empreses que busquen expandir-se internacionalment. Aquest servei inclou la coordinació de cites amb socis potencials per al nou mercat objectiu.

Més informació:Joaquín Andrés / Área d'Internatzionalització - 964356500 ext. 3


Enllaços d'interés

Mapa de canales de entrada

Conquista i amplia la teva cartera de clients internacionals a través del nostre servei de llistats d'importadors, informació qualificada i segmentada d'empreses i cerca d'agents comercials

 • Informació qualificada d'empreses. Obtingues informació prèvia de les empreses per a interactuar amb elles. A través d'aquest servei coneixeràs l'estructura organitzativa de l'empresa analitzada, el nombre d'empleats, vendes en l'últim any, potencial de creixement o capacitat de despesa dels teus clients i proveïdors internacionals. Més de 190 milions de registres empresarials al teu abast.

 • Llistat segmentat de clients. Explora i consolida nous mercats a través de la base de dades internacional més usada pels professionals de màrqueting i vendes. 190 mercats, més de 200 criteris per a segmentar clients.

 • Bases de dades de aduana. Importadors i competidors. Les dades de duana que estàs buscant. Et facilitem un llistat amb informació obtinguda dels DUEs de importació o B/L registrats en les duanes de 41 països, que et permet conéixer a qui està venent el teu competidor, a quin preu, detectar vertaders importadors o vigilar el comportament d'un mercat.

 • Identificació i selección d'agentes comercials. A través d'una base de dades pròpia d'agents comercials comisionistes multicartera dels principals països europeus, qualifiquem i sleccionem els agents interessats a representar el vostre producte o servei.

Deixa'ns mostrar-te el que podem fer per tu o pel teu negoci.

CONTACTA AMB NOSALTRES
Joaquín Andrés / Reyes Monfort / Área internacionalització / 964356500 ext. 3


Enllaços d'interés

Información cualificada de empresas

Listado segmentado de clientes

Bases datos aduana. Importadores y competidores

Agentes comerciales

Gestionem la recuperació de les teues factures impagades

Estalvia esforços amb el nostre servei de recuperació de deutes nacionals i internacionals gràcies a la nostra xarxa d'agents situats en destí que dominen la legislació local i coneixen la millor manera de negociar amb els teus deutors.

Sense costos d'obertura i sense accions judicals d'alt cost.

Servei gratuït si no recuperem part o la totalitat del deute. NO COLLECTION, NO FEE

Contacta amb nosaltres per a més informació:
Concha Llorens -
Àrea d'Internacionlització - 964356500

 

Enllaços d'interés

Servicio de recobro de deudas

Et pot interessar

Programa Xpande digital

Més informació

Cursos i jornades internacional

Més informació

Club Negocis en Acció

Més informació

Contacta'nsHe llegit i estic d'acord amb Política de privacitat