Loading…

CONVENI COL·LABORACIÓ Cambra de Comerç Castelló - CaixaBank

Suport a les pimes de Castelló

El conveni entre la Cambra de Comerç de Castelló i CaixaBank té com a objectiu facilitar el finançament a les empreses castellonenques, apostar per la creació de noves companyies i la formaciófer costat a la petita i mitjana empresa i impulsar la internacionalització, ajudant a iniciar-se a les que no exporten i consolidar-se a les que ja mantenen relacions amb l'exterior.

La iniciativa pretén amb això promoure l'activitat econòmica i empresarial i fomentar la internacionalització, la competitivitat i la formació mitjançant productes i serveis de suport a les empreses, autònoms i emprenedors.

El passat 23 de març de 2023, la presidenta de la Cambra de Comerç de CastellóMª. Dolores Guillamón, i el director comercial de CaixaBank en la Comunitat Valenciana, Felipe Pulido, van signar la renovació de l'acord de col·laboració mitjançant el qual l'entitat financera ofereix a les empreses membres de la Cambra línies de finançament, així com l'organització d'accions conjuntes dirigides a totes les empreses castellonenques.

L'acord subscrit posa un focus especial en l'impuls de projectes empresarials a Castelló que puguen optar als fons del Pla de Recuperació per a Europa Next Generation.

Emmarcat en aquest acord de col·laboració, CaixaBank i Cambra Castelló llancen la nova eina web de promoció "investincastellon.com", portal de promoció territorial l'objectiu de la qual és la captació d'inversors i empreses amb interessos comercials a la província de Castelló.

La Cambra de Comerç de Castelló i CaixaBank han elaborat un Estudi sobre Empreses exportadores de la província de Castelló, el qual ofereix una foto fidedigna de la realitat econòmica des del punt de vista de la internacionalització, un dels eixos del creixement econòmic en Castelló en els últims anys.

En l'acte de presentació de l'estudi, la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Mª Dolores Guillamón, va destacar que “aquesta publicació ens permet no sols conéixer què som i què fem, sinó que ens dona claus que ens obriran portes a l'arribada de noves oportunitats”, al mateix temps que va agrair la col·laboració prestada per CaixaBank “en el seu afany de donar suport, de manera contínua i constant, al teixit empresarial castellonenc”.

Per part seua, el director territorial de CaixaBank en la Comunitat Valenciana, Xicu Costa, a més de ressaltar l'estreta col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló, va subratllar que “l'important és ser útils a les empreses, d'ací aquest estudi, una eina que, com a exhaustiva radiografia de la realitat exportadora de les empreses de la província de Castelló, pretén contribuir a afavorir el dinamisme en matèria d'internacionalització del teixit empresarial local”.

En el marc del conveni de col·laboració, s'organitzaran webinars gratuïts sobre Oportunitats de negoci en diversos mercats internacionals.

En cada webinar s'abordaran les principals característiques del mercat i la seua situació actual, així com les oportunitats import-export que presenta el país per a les empreses de la província de Castelló.

Accions realitzades >>


Enllaços d'interés

Ver acciones realizadas

Les Notes Breus d'Actualitat Econòmica i Financera de CaixaBank contenen la valoració dels principals indicadors macroeconòmics d'Espanya, Portugal, l'eurozona, els EUA i la Xina, i de les reunions del Banc Central Europeu i de la Reserva Federal

Accedir >>

Et pot interessar

Signatura renovació Conveni Col·laboració

Més informació

Estudi empreses exportadores Castelló

Descarregar estudi

Portal Investincastellon.com

Accés al portal

Webinars Oportunitats de negoci en mercats internac.

Més informació

Contacta'nsHe llegit i estic d'acord amb Política de privacitat