Loading…

Accés i alta de candidats

Entrar

Cursos Gratuïts Garantia Juvenil (PICE)

MÉS INFORMACIÓ

 

L'èxit d'una organització depèn, en gran mesura, de les persones que la integren. Ajudar a assolir aquest objectiu és el nostre compromís.

Per a això, posem a disposició d'empreses i professionals en recerca de feina, un equip de professionals que t'assessoraran de forma personalitzada sobre els nostres serveis en matèria d'orientació i intermediació laboral, selecció de personal i recursos humans.

La Cambra de Comerç de Castelló és Agència privada de Col·locació i Empresa de Recol·locació, núm 1000000036 autoritzada pel SERVEF, amb l'objectiu de continuar la tasca d'acompanyament, assessorament i suport en la recerca de feina mitjançant serveis d'orientació, formació i selecció de personal.

 

Cerques treball?

La Cambra de Comerç de Castelló està autoritzada pel SERVEF com a Agència de Col·locació amb número 1000000036, la qual cosa ens permet posicionar-nos com a entitat de referència en la nostra província en intermediació, selecció i orientació laboral a candidats.

Registra'tal nostre Portal d'Ocupació en línia i aprofita les oportunitats.

El registre i la creació del teu perfil és gratuït.


Enllaços d'interés

Ofertes d'ocupació

Filtrar por

CodiOcupacióÀrea professionalSectorLloc de treball
649AlbañilConstrucción - Arquitectura - EdificiosConstrucción e InmobiliariaCastellón de la Plana/Castelló de la Plana
647FisioterapeutaSanidad y SaludSanidad y SaludCastellón de la Plana/Castelló de la Plana
AENOR certifica que el área de Empleo y Formación de la Cámara Oficial de Comercio, Industria, Servicios y Navegación de Castellón dispone de un sistema de gestión de la calidad conforme con la Norma ISO 9001:2015.