Loading…

AJUDES I SUBVENCIONS

PROGRAMES I SUPORTS PÚBLICS A LA INTERNACIONALITZACIÓ DE LA TEUA EMPRESA

CONTACTA'NS

El suport per a aconseguir l'èxit internacional

Vols conéixer les diferents línies d'ajuda a la internacionalització a les quals pots accedir? T'interessa participar en accions de promoció internacional o en programes públics subvencionats?

Missions comercials i fires internacionals.

La Cambra de Comerç de Castelló, amb l'objectiu d'impulsar la promoció de la internacionalització i millorar la competitivitat de les pimes, anuncia l'obertura de participació en les missions comercials, trobades empresarials i fires internacionals, en el marc del Pla Internacional de Promoció 2024-2027 per a la Comunitat Valenciana, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)..


Enllaços d'interés

Pla Cameral d'Internacionalització de les Cambres de la Comunitat Valenciana 2024

Implementació d'un pla d'internacionalització digital

El programa Xpande Digital té com a objectiu donar suport a les empreses en el disseny i desenvolupament d'estratègies d'internacionalització digital que, d'una banda, afavorisquen la millora del posicionament digital de les empreses en un mercat exterior seleccionat i que a més puguen impulsar les vendes internacionals a través del comerç electrònic.

L'empresa comptarà amb el suport d'un tècnic especialista en internacionalització, que li ajudarà a dissenyar i definir l'estratègia d'internacionalització digital i el Pla d'Acció en el mercat exterior seleccionat.
Així mateix, Xpande Digital ofereix a l'empresa un conjunt d'ajudes per a desenvolupar el Pla d'Acció d'internacionalització digital.

El Programa consta de dos fases:
• Fase I. Assessorament.
• Fase II. Ajudes per a la posada en marxa del Pla d'acció.

 

Els tècnics de la Cambra de Comerç de Castelló t'informem de manera personalitzada. 

Joaquín Andrés / Sonia Gual - Área internacionalització - 964356500 ext. 3

Aprofita l'impuls públic per a la teua expansió global. 


Enllaços d'interés

Programa Xpande Digital

Red SEIMED

SEIMED és el consorci de la Enterprise Europe Network per a la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia. La Cambra de Comerç de Castelló forma part d'aquest consorci l'objectiu del qual és oferir a les Pimes de la nostra província oportunitats de negoci a Europa i altres països de la xarxa, a través del suport personalitzat i la promoció de noves aliances comercials.


Enllaços d'interés

Red SEIMED

Línia Mentoria Pimes i Línia Certificació Internacional 2024: Segona convocatòria

La Cambra de Comerç d'Espanya convoca noves ajudes en 2024 per a pimes, dins del programa Mentoring i Suport a la Internacionalització

El programa té com a objectiu consolidar i diversificar el posicionament de les pimes espanyoles en l'exterior, a través de dues línies específiques d'ajudes: Línia Mentoring Pimes i Certificació Internacional.

En la línia Mentoring Pimes, les pimes comptaran amb la col·laboració d'un mentor pertanyent a una gran empresa espanyola i ajudes per a l'execució del Pla d'Acció Internacional fins a 27.000 Euros (materials de difusió, publicitat, accions promocionals com participació en fires, registre de patents i marques, estudis d'implantació…)

En la línia Certificació, les pimes rebran una ajuda econòmica de fins a 20.000 Euros per a l'obtenció de les certificacions exigides en els mercats exteriors fora de la UE.

 

Contacta amb nosaltres:

Joaquín Andrés / Sonia Gual - Àrea internacionalització - 964356500 ext. 3


Enllaços d'interés

Mentoria i Suport a la Internacionalització

TE PUEDE INTERESAR

Accelerador vendes internacionals

Més informació

Assessoria internacional

Més informació

Cursos i jornades internacional

Més informació

Contacta'nsHe llegit i estic d'acord amb Política de privacitat