Loading…

SOSTENIBILITAT

Noves oportunitats de negoci

Cicle Internacional de Conferències

Smart Business: Innovación & Valores neix amb el propòsit de presentar al teixit empresarial i a organitzacions públiques noves oportunitats perquè puguen desenvolupar avantatges competitius i generar noves estratègies empresarials i institucionals que els permeten guanyar en termes de reputació, eficàcia de recursos, impacte econòmic i beneficis socials.

Experts de prestigi nacional i internacional arribats de diferents sectors i nacionalitats, formaran part d’este cicle de conferències per divulgar idees, estratègies, solucions, exemples d'èxit i eines que mostren els avantatges que comporta la posada en escena de la innovació i els valors en l'àmbit empresarial i organitzatiu des d'un punt de vista disruptiu.

El proper webinari està previst per al dia 4 de març.

Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència

La crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19 ha mobilitzat una resposta financera europea sense precedents. L'economia espanyola s'enfronta a una oportunitat històrica de transformació i la Cambra de Comerç d’Espanya, juntament amb la xarxa de 85 cambres de comerç territorials, estarà al costat de les empreses espanyoles per a impulsar la seua recuperació i modernització.

Les cambres de comerç jugaran un paper clau en el procés de recuperació, reconstrucció i transformació d'Espanya que propiciarà el Fons Next Generation EU. L'objectiu és reformar la nostra economia per a aconseguir un model de creixement més sòlid, sostenible i inclusiu.

Cicle Internacional de Conferències

Més informació

Fons d’ajudes Next Generation EU

Més informació

Contacta'nsHe llegit i estic d'acord amb Política de privacitat