Loading…
News

Nova app "Castelló compra i +"

04/03/2019

Compartir

Els comerços locals i mercats municipals ja comparteixen un espai en la xarxa gràcies a l'aplicació mòbil ‘Castelló, compra i +’. Amb aquesta eina, ja operativa i a la qual s'han adherit 70 comerços, els castellonencs podran geolocalitzar els punts de venda, comprar productes i accedir a múltiples ofertes, entre altres possibilitats. L'Ajuntament de Castelló i la Cambra de Comerç han impulsat aquesta iniciativa que està cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)  i la Direcció General de Política Comercial i Competitivitat.

Optimitzar el servei, desenvolupar accions de màrqueting i fidelizar al client són alguns dels objectius clau que pretén cobrir l'aplicació. Així s'ha reflectit en la presentació del projecte, un acte en el qual han intervingut l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; la regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Patrícia Puerta; la presidenta de la Cambra de Comerç, Mª. Dolores Guillamón; i el tècnic de l'equip que ha dissenyat l'app, Santiago Gimeno, que han estat acompanyats pel gerent del Mercat Central i diversos comerciants de la ciutat.

Botigues d'alimentació, cosmètica, merceria, decoració, electrònica, sabateries i un llarg etcètera es podran localitzar en un mapa interactiu, on a través del nom del comerç o la tipologia d'aquest es podrà filtrar la cerca.

A més de posar a disposició la compra de productes online, també es donaran a conéixer ofertes d'ocupació, esdeveniments d'oci repartits pels voltants, informació dels mercats -Central i de Sant Antoni-, el directori de les empreses, notícies d'interés i s'inclourà un enllaç al portal de turisme de la ciutat. En aquest sentit, l'aplicació busca donar forma a l'experiència del comerç, ja que a través de l'agenda d'esdeveniments i guia turística, el visitant trobarà una destinació no solament per a comprar sinó també per a gaudir de la ciutat.

Els comerços disposaran de fullets informatius que mostraran les possibilitats que ofereix l'app. A més, el consistori i la Cambra de Comerç s'encarregaran de formar als comerciants perquè puguen resoldre els dubtes que els clients es plantegen respecte al seu ús.


Últimes notícies

16/04/2024

La Presidenta de la Cámara hace entrega de una metopa en El Puerto de Castellón

Mª Dolores Guillamón, miembro del Comité Impulsor de cruceros, da la bienvenida al primer crucero de la temporada


03/04/2024

La Cámara de Comercio de Castellón abre la convocatoria para los Premios Cámara 2023

El plazo de admisión de solicitudes para todas aquellas empresas que quieran participar, estará abierto hasta el 30 de junio 2024


28/03/2024

Nuevas incorporaciones al Club Enactio durante el primer trimestre del año

Estas nuevas empresas reforzarán su compromiso con el crecimiento y la colaboración empresarial en la provincia