Loading…
News

Finalitza el curs “Formació i ocupació a bord"

28/02/2019

Compartir

Programada la setena edició per al pròxim 26 de març


Castelló 28/Novembre/2019.-  Ha finalitzat amb èxit el curs de l'Escola Marítima Portuària de la Cambra de Comerç de Castelló “Formació i ocupació a bord” de 134 hores de duració de les quals, les hores de pràctiques s'han realitzat en el Port de Castelló gràcies a la col·laboració de l'Autoritat Portuària.

En aquesta la seua sisena edició, els alumnes d'aquest curs procedents de Còrdova, Madrid, Màlaga, Pontevedra, Salamanca, Tarragona i València, estan realitzant les gestions necessàries per a poder embarcar pròximament en un creuer com a part de la plantilla, ocupant diferents llocs de treball. Aquesta ocupació els permetrà viure una experiència laboral i personal en un entorn internacional.


Està formació, homologada a nivell internacional, es realitza gràcies al conveni subscrit amb l'empresa líder en reclutament ‘Crew Management&Consulting’ agència especialitzada i autoritzada per a la selecció de personal del Grup Royal Caribbean (Azamara Cruises, Celebrity Cruises, Croisieres de France, Pullmantur, Royal Caribben i TUI).


Actualment, i a causa de l'èxit laboral que han tingut totes les edicions, ja hem programat un altre curs que començarà el pròxim 26 de març.

Les persones interessades en el nou curs poden ampliar informació en:

https://www.camaracastellon.com/es/formacion/cursos/19-166


Últimes notícies

24/04/2024

Cámara y CaixaBank renuevan su convenio para la financiación y desarrollo empresarial

La renovación del convenio pone el foco en los Next Generation


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre "Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad", Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional


24/04/2024

La Presidenta de la Cámara recibe la visita del Subdelegado de Defensa en Castellón

Los máximos representantes de la Cámara se reúnen con el coronel en un encuentro amistoso y fructífero