Loading…
News

Les Cambres de la CV obrin un portal de consultes sobre el Brexit

25/01/2019

Compartir

Castelló, 24/01/2019.- Les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana han habilitat un portal de consultes sobre el Brexit perquè les empreses puguen plantejar els seus dubtes sobre el procés d'eixida del Regne Unit de la UE. La direcció del portal és brexit.camarascv.org, i es podrà accedir directament o bé a través de bàners ubicats en llocs destacats de les webs de les cinc Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana: camaracastellon.com, camaralicante.com, camaravalencia.com, camaraalcoy.net i camaraorihuela.es.

El portal inclou enllaços a les principals fonts d'informació econòmica, jurídica i empresarial publicada per les distintes fonts oficials i vinculada a les negociacions de l'eixida del Regne Unit: Agència tributària (informe sobre conseqüències en duana), Consell Europeu, portal del Brexit de la Comissió Europea, Cambra Espanya, ambaixada d'Espanya a Londres, Govern de Regne Unit, Oficina econòmica d'Espanya a en Regne Unit (ICEX), Parlament Europeu i Secretaria d' Estat de Comerç.

A més, un formulari de consulta permet a les empreses plantejar directament les seues consultes, que seran ateses pels equips d'internacional de les cambres de comerç de la Comunitat.

La iniciativa forma part de les accions desenrotllades per les Cambres de la CV des de l'inici del Brexit. Al llarg de 2018 s'han emés informes bimensuals sobre l'evolució del procés i s'han celebrat des de 2017 jornades informatives per a empreses a més de mantindre reunions periòdiques amb l'ambaixada britànica (l'ambaixador Simon Manley va visitar Cambra València el passat any), el Ministeri d'Exteriors i la Secretaria d'Estat de Comerç.

brexit.camarascv.org 


Últimes notícies

16/04/2024

La Presidenta de la Cámara hace entrega de una metopa en El Puerto de Castellón

Mª Dolores Guillamón, miembro del Comité Impulsor de cruceros, da la bienvenida al primer crucero de la temporada


03/04/2024

La Cámara de Comercio de Castellón abre la convocatoria para los Premios Cámara 2023

El plazo de admisión de solicitudes para todas aquellas empresas que quieran participar, estará abierto hasta el 30 de junio 2024


28/03/2024

Nuevas incorporaciones al Club Enactio durante el primer trimestre del año

Estas nuevas empresas reforzarán su compromiso con el crecimiento y la colaboración empresarial en la provincia