Loading…
News

Jornada d'emprenedoria juvenil

14/02/2019

Compartir

La Cambra, ha organitzat per al pròxim 15 de febrer a les 10.00 h., una jornada informativa dedicada a l'emprenedoria juvenil, que sota el títol “Eines per a l'emprenedoria i la digitalització” oferirà als assistents la possibilitat de descobrir com posar en marxa un projecte emprenedor i les eines més valuoses a l'hora de fer-ho.

Per a la jornada es compta amb Gonzalo García Bullón. Va estudiar dret en la Universitat PV de València i posteriorment curse un EMBA en ESIC l'any 2013. En 2011 va fundar la seua primera empresa relacionada amb serveis legals. Actualment malgrat que l'empresa segueix en funcionament, tant els seus socis com ell, han orientat les seues activitats cap a la digitalització de serveis tradicionals. En 2014, van ser premiats amb el Vodafone FastForward, un guardó que premia la digitalització dels seus serveis tradicionals.

Aquesta jornada és l'avantsala a l'inici del Programa d'Emprenedoria Juvenil de la Comunitat Valenciana, finançat pel Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d'Emprenedoria Juvenil i que duu a terme la Cambra de Castelló per a formar, assessorar i incorporar al mercat laboral als joves no ocupats i no integrats en els sistemes d'educació o formació, que tinguen inquietud per l'emprenedoria, una idea de negoci, que vulguen desenvolupar un projecte empresarial.

Les persones interessades poden obtindre més informació i inscriure's en:

http://megustaemprender.camaracastellon.com/

 


Últimes notícies

24/04/2024

Cámara y CaixaBank renuevan su convenio para la financiación y desarrollo empresarial

La renovación del convenio pone el foco en los Next Generation


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre "Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad", Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional


24/04/2024

La Presidenta de la Cámara recibe la visita del Subdelegado de Defensa en Castellón

Los máximos representantes de la Cámara se reúnen con el coronel en un encuentro amistoso y fructífero