Loading…
News

El club de negocis “Enactio” de la Cambra aconsegueix la seua consolidació a l'any de constituir-se

28/07/2022

Compartir

Castelló 28/07/2022.- EnactioClub de Negocis en Acció- de Cambra de Castelló compleix un any i el fa plenament consolidat, amb 150 socis i un important ventall de serveis que tenen com a objectiu principal servir de palanca proactiva i catalitzadora en el desenvolupament, creixement econòmic i la competitivitat de les empreses enfront dels reptes presents i futurs.

Aquesta exclusiva xarxa, constituïda per empreses i emprenedors, és hui ja una garantia de diferenciació que permet als seus socis elevar les seues expectatives de negoci, esprémer el seu potencial i, d'aquesta manera, revaloritzar la marca.

Enactio no sols ha aconseguit en el seu primer any d'existència aglutinar un ampli grup d'empreses que tenen en la innovació un dels seus aspectes fonamentals, sinó que, a més, els ha donat visibilitat i notorietat en el mercat a través dels diferents canals de comunicació en un entorn global que exigeix conéixer els diferents llenguatges per a entendre contextos econòmics dispars.

A més de l'organització i assistència a esdeveniments per a promoure el networking, el Club de Negocis de Cambra Castelló ha dut a terme en aquest temps una important labor d'assessorament personalitzat i exclusiu per a les empreses, que han pogut comptar amb importants avantatges econòmics a través de descomptes en formació, lloguer d'espais, serveis d'ocupació, internacionalització i una llarga sèrie de serveis transversals. Així mateix, els socis compten amb la Sala Enactio, un espai exclusiu i totalment equipat situat en la pròpia Cambra.

D'altra banda, pertànyer a Enactio comporta altres innombrables avantatges, fins i tot a tercers, ja que els socis del club poden oferir descomptes dels seus productes a la resta de socis del club de negocis, un col·lectiu que creix cada dia tant com els serveis que s'incorpora i que fan de*Enactio un escenari ple d'oportunitats per a les empreses.

Les persones interessades a ampliar informació de Enactio el poden fer a través del següent enllaç: https://www.enactio.com/


Últimes notícies

29/04/2024

Gran éxito de la 2ª edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

La segunda edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón consigue un nuevo éxito en su segunda edición con una salida multitudinaria


24/04/2024

Cámara y CaixaBank renuevan su convenio para la financiación y desarrollo empresarial

La renovación del convenio pone el foco en los Next Generation


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre "Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad", Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional