Loading…
News

Ape Grupo, BoneModels, Construplas, Kerafrit i Lighting Technologies, Premis a la Exportació

12/03/2019

Compartir

Castelló 11/3 / 2019.- El jurat que atorga els Premis a l'Exportació de la Cambra de Comerç de Castelló, en la seua edició de 2018, ha resolt concedir els Premis a l'Exportació pel que fa a la categoria de Pyme Exportadora a: CONSTRUPLAS , SLU (ACQUABELLA), KERAFRIT SA I LIGHTING TECHNOLOGIES TRQ, SLU, en el que es refereix a Trajectòria Internacional, el premi ha anat a parar a APE GRUPO. Finalment, en la categoria de la millor empresa Emprenedora el reconeixement del jurat ha estat per a BONEMODELS S.L.

Empreses premiades:

Premi Extraordinari: GRUPO UBE

UBE Corporation Europe - Integrada en el grup japonès UBE Industries, Ltd.- és un grup d'empreses dedicades a la producció i distribució de productes químics de valor afegit i a la creació de solucions tecnològiques i sostenibles per satisfer les demandes de la indústria i les seues tendències del mercat. Compten amb una presència a Europa superior a cinc dècades i són presents a Castelló, a més de Madrid, Düsseldorf (Alemanya), Sao Paulo (Brasil) i Mèxic DF (Mèxic).

Des de Castelló, el grup empresarial dirigeix ​​i coordina l'estratègia i activitats de les seues filials, amb èmfasi en l'homogeneïtzació i eficient gestió de tot el grup. Compten amb línies de producció de caprolactama (la matèria primera per al niló o poliamida 6), fertilitzants, productes de química fina (1,6-hexanodiol, 1,5-pentanodiol, policarbonatodioles), niló i copoliamidas.

Premi a la Trajectòria Internacional: APE GRUPO

Empresa de referència mundial en la comercialització i distribució de productes ceràmics, APE naix com a empresa familiar el 1992. Impulsada pel seu caràcter innovador, professional i la seua vocació internacional; Ape Grupo es constitueix finalment com a grup empresarial en 2016 aglutinant 5 marques amb més de 25 anys d'experiència: Ape Best for you, Carmen CeramicArt, Almera, Exagres i Builk Creativa Solutions.

Compten amb oficines a França, Austràlia, Irlanda i Bulgària. Disposen d'un magatzem logístic a Fiorano Modenese (Bolonya).

Empresa compromesa amb la creació d'ocupació i la conciliació familiar i igualtat d'oportunitats entre homes i dones, és present a 119 països.

Premi Pyme Exportadora:

CONSTRUPLAS, SLU, amb 25 anys acabats de fer, es dedica al disseny, fabricació i comercialització de plats de dutxa i accessoris de bany sota la seua marca pròpia Aquabella, situant-se en el sector dins del segment de la gama alta de producte.

La seua expansió internacional comença el 2008, apostant per la innovació, la diferenciació i la qualitat.

Els seus productes es fabriquen emprant un material propi "Akron", que aporta unes elevades prestacions fisiomecàniques. Com indicatiu de la seua aposta per la qualitat del producte, és el manteniment del certificat de qualitat ISO 9001: 2015.

Destaca l'elevat ritme de creixement de l'activitat exportadora i la importància de la quota de mercat exterior assolida, prova del seu èxit és el fet d'haver arribat a una posició de referència dins el sector. Durant l'any 2017, va assolir un 81% del percentatge d'exportació pel que fa a les seues vendes totals, la llista de països subministrats en els últims anys ha superat els 40.

* * * *

KERAFRIT, SA, dedicada a la fabricació i comercialització de frites, esmalts, colors, tintes, defloculants, additius i altres productes usats en la indústria ceràmica, i amb més de 20 anys d'història, ha aconseguit consolidar una destacada posició en el mercat ceràmic .

Gràcies a la seua decidida aposta per la I + D + I, Kerafrit disposa d'una extensa relació de patents, treballs de recerca i d'innovació, projectes CDTI i europeus. Destaca també dins de les polítiques socials per la seua preocupació i respecte pel medi ambient.

Les contínues inversions per augmentar la capacitat de producció, a més de la incorporació de noves línies de producció, ha permès incrementar i consolidar la seua presència internacional, creant una estructura sòlida amb presència a tots els continents i amb oficines pròpies a Rússia, Iran i Turquia.

La creació d'una imatge de marca de màxima qualitat, s'ha vist reflectit en un creixement molt significatiu de les seues exportacions, proper al 27%, en els últims anys, que arriben a suposar el 2017 el 73% de les seues vendes totals de l'empresa .

* * * *

LIGHTING TECHNOLOGIES TRQ, SLU, va ser fundada amb el nom de Tallers Radioelèctrics Querol el 1972, una època difícil que no va impedir que l'empresa creés la marca comercial TRQ, reconeguda en el seu sector per la qualitat i fiabilitat dels productes fabricats: alimentadors de tensió , autotransformadors i estabilitzadors. A la dècada dels 90 van ampliar el catàleg de productes a l'enllumenat d'emergència que acabaria sent fonamental. Una dècada després, les exportacions es van convertir en l'objectiu prioritari de l'empresa.

La seua presència comercial al centre i nord d'Europa està ja consolidada, principalment a Rússia, gràcies a que a l'actualitat pertanyen al grup empresarial rus Lighting Technologies; s'han anat incorporant nous mercats europeus, sud-americans i d'orient pròxim.

Les xifres dels últims tres anys reflecteixen la consolidació de l'exportació Aquest dinamisme es reflecteix en xifres properes al 70% del total de facturació de l'empresa.

* * * *

Premi Exportació, en la seua categoria d'Emprenedor: BONEMODELS SL

Dedicada a la fabricació material mèdic-quirúrgic, instruments, aparells i models medicoquirúrgics concebuts per a demostracions, BoneModels va naixer el 2011 per una necessitat d’aconseguir models maxil·lars i mandibulars prou reals, que simulessin la boca d'un pacient, per a ser usats a l'Institut Mediterrani de Prostodoncia. Des del principi, la companyia va tenir una vocació global, ja que el seu públic objectiu és la comunitat científica internacional.

El 2014 es va dur a terme un pla d'internacionalització de la mà de la Cambra de Comerç de Castelló, que la va impulsar a crear importants aliances amb universitats americanes i es va ampliar el catàleg de productes, fabricant tot tipus de kits, pròtesis, suports, cranis , genives, etc.

La internacionalització de Bonemodels no té a veure amb un model productiu altament industrialitzat i en massa, sinó amb un model que permet tenir en compte les particularitats del client.

La missió de la companyia és la de millorar la formació, la recerca i el coneixement en el sector dental amb models anatòmics, marca Espanya, semblants a la realitat i customitzats a través de l'excel·lència. En aquest moment distribueixen directament a més de 50 mercats el 80% de la seua fabricació.

http://premios.camaracastellon.com/


Últimes notícies

16/04/2024

La Presidenta de la Cámara hace entrega de una metopa en El Puerto de Castellón

Mª Dolores Guillamón, miembro del Comité Impulsor de cruceros, da la bienvenida al primer crucero de la temporada


03/04/2024

La Cámara de Comercio de Castellón abre la convocatoria para los Premios Cámara 2023

El plazo de admisión de solicitudes para todas aquellas empresas que quieran participar, estará abierto hasta el 30 de junio 2024


28/03/2024

Nuevas incorporaciones al Club Enactio durante el primer trimestre del año

Estas nuevas empresas reforzarán su compromiso con el crecimiento y la colaboración empresarial en la provincia