Loading…
News

Qualicer tanca la seua XVI edició

11/02/2020

Compartir

Qualicer tanca la seua edició del 2020 amb el reconeixement a les empreses que han col·laborat en les seues 30 anys d'existència


 El Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i del Paviment Ceràmic Qualicer ha clausurat aquest dimarts la seua setzena edició amb la participació de més de sis-cents professionals procedents de 16 països.


Castelló 11/02/2020.- Les dues jornades del Congrés han destacat per la presència massiva d'especialistes en cadascun dels àmbits que han sigut objecte de l'anàlisi tanta en les sessions destacades, taules, xarrades i posters que s'han donat a l'empara d'un congrés que és referent internacional en el seu gènere.


Al llarg d'aquest congrés s'han succeït rellevants aportacions dels ponents en cadascuna de les sessions celebrades, que han tingut a veure, entre altres assumptes, amb la globalització de la qualitat ceràmica, el lideratge tecnològic, les amenaces dels productes substitutius, la gestió del color, el mercat nord-americà com un gran escenari d'oportunitat, el disseny o la indústria 4.0.


L'acte de clausura d'aquest congrés ha suposat un doblet quant a reconeixements coincidint amb dos aniversaris molt vinculats a la celebració i història de Qualicer. D'una banda, la conferència de clausura ha estat protagonitzada per Professor Sr. Agustín Escardino, director honorífic del ITC, l'entitat del qual compleix el seu mig segle de vida. El doctor ha centrat la seua exposició en la contribució de l'Institut de Tecnologia Ceràmica a la innovació en la indústria ceràmica, amb un repàs a les principals fites que ha protagonitzat aquesta entitat.


D'un altre costat, Qualicer ha realitzat un reconeixement públic a les empreses que han col·laborat en el seu desenvolupament al llarg d'aquests 30 anys d'història en totes les seues edicions: l'entitat firal Cevisama, Endeka, Esmalglass-Ítaca, Ferro, Fritta, Grespania,  Sacmi, i Torrecid.


L'acte ha sigut clausurat pel Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, qui ha estat acompanyat pel president de la Diputació Provincial, José Martí, i els presidents de la Cambra de Comerç de Castelló, Dolores Guillamón, i del Col·legi Superior d'Enginyers Industrials de Castelló, Javier Rodríguez Zunzarren, copresidents de Qualicer.
 


Últimes notícies

16/04/2024

La Presidenta de la Cámara hace entrega de una metopa en El Puerto de Castellón

Mª Dolores Guillamón, miembro del Comité Impulsor de cruceros, da la bienvenida al primer crucero de la temporada


03/04/2024

La Cámara de Comercio de Castellón abre la convocatoria para los Premios Cámara 2023

El plazo de admisión de solicitudes para todas aquellas empresas que quieran participar, estará abierto hasta el 30 de junio 2024


28/03/2024

Nuevas incorporaciones al Club Enactio durante el primer trimestre del año

Estas nuevas empresas reforzarán su compromiso con el crecimiento y la colaboración empresarial en la provincia