Loading…
News

La Cambra atorga els Premis al Turisme i a la Qualitat Social 2018

11/03/2019

Compartir

Gastroadictos, les Coves de Sant Josep, el FIB i MIAU, reconeguts en els premis al turisme de la Cambra de Comerç

El jurat que atorga els premis al Turisme de la Cambra de Comerç de Castelló ha resolt concedir els guardons corresponents a 2018 en les seves diferents categories a Gastroadictos de Segorbe, les Coves de Sant Josep de la Vall d'Uixó, el FIB de Benicàssim i el Museu MIAU de Fanzara.  

Castelló 08/03 / 2019.- El premi a la Innovació ha recaigut en Gastroadictos. Aquesta empresa ofereix una gastronomia original i innovadora en un antic hort de Segorbe. La seva oferta gastronòmica barreja la cuina tradicional de l'Alt Palància amb la Innovació i tot això cuinat amb productes de km. 0.

Pel que fa al premi a la Trajectòria, ha estat per les Coves de Sant Josep de la Vall d'Uixó. Amb gairebé 50 anys de vida, aquestes coves amaguen vestigis de més de 16.000 anys d'antiguitat.

El jurat també ha resolt concedir dues mencions especials al festival de música FIB i el Museu MIAU de Fanzara.

El Festival Internacional de Benicàssim, -FIB- se celebra en aquesta localitat des de l'any 1995 i és un dels festivals de més projecció internacional. Aquesta menció especial coincideix amb el 25è aniversari del festival, Pel que fa al Museu Inacabat d'Art de Fanzara, -MIAU- aquest museu a l'aire lliure compta amb 3 anys de vida i en aquest temps ha aconseguit situar-lo dins del panorama nacional i internacional de festivals d'art a l'espai públic.

                                                   * * * * *

UNIÓ DE MÚTUES, Galardón Accord a la Qualitat Social 2018.

Unió de Mútues, entitat guardonada aquest any és una associació d'empreses, sense ànim de lucre, sotmesa a la direcció i tutela del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social. És fruit d'un procés de fusions que va començar el 1990 i va finalitzar en 2004. Compta amb 31 centres propis ubicats a la Comunitat Valenciana. El jurat ha valorat la seva adhesió a bones practiques no obligatories i el seu compromís per la promoció de la igualtat de tracte i oportunitats.

http://premios.camaracastellon.com/


Últimes notícies

24/04/2024

Cámara y CaixaBank renuevan su convenio para la financiación y desarrollo empresarial

La renovación del convenio pone el foco en los Next Generation


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre "Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad", Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional


24/04/2024

La Presidenta de la Cámara recibe la visita del Subdelegado de Defensa en Castellón

Los máximos representantes de la Cámara se reúnen con el coronel en un encuentro amistoso y fructífero