Loading…
News

L'app Borrianaesmou ja està en marxa

09/07/2020

Compartir

 

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Mª. Dolores Guillamón, han presentat avui la app "Borrianaesmou"

 

Borriana 09/07/2020.-L'Ajuntament de Borriana i la Cambra de Comerç de Castelló han desenvolupat una aplicació mòbil, sota el nom de Borrianaesmou, que integrarà el teixit comercial de la ciutat, amb la finalitat d'ajudar a tots els comerços locals. Mitjançant aquesta plataforma es pretén augmentar la seua visibilitat, i adaptar-se i integrar-se a les noves tecnologies per a aprofitar les oportunitats que els ofereix.

 


Segons ha explicat Maria Josep Safont, l'app forma part del Pla Integral de Suport a la Competitivitat del Comerç Minorista de Borriana, emmarcat en el conveni de l'Ajuntament i la Cambra de Comerç de Castelló i dins dels projectes i iniciatives conjunts que desenvolupa l'Antena cameral de Borriana, tant a nivell d'ocupació i formació com per a la promoció i el creixement del teixit empresarial de la localitat.


Amb la nova aplicació digital, ja operativa i amb més de 60 comerços implicats, ha indicat l'alcaldessa, “oferim als comerços i empreses una plataforma on donar-se a conèixer i visibilitzar els seus negocis” amb la finalitat de “enfortir la imatge del comerç i els serveis com el cor de l'activitat econòmica d'excel·lència”.


Així, ha indicat, l'app és una eina de comunicació directa amb els clients que l'Ajuntament posa a la disposició dels comerciants, de forma gratuïta, perquè puguen “aprofitar tot el potencial que ofereix aquesta tecnologia i impulsar fins i tot si ho desitgen el comerç en línia”

Per a Mª. Dolores Guillamon, amb l'app Borrianaesmou s'aconseguirà “millorar la competitivitat del comerç i dels serveis”, i al mateix temps “modernitzar al sector, guanyar quotes de mercat i generar ocupació”.


En ella, ha assenyalat, es pot en un ‘click’ conéixer promocions i ofertes de negocis locals, dades d'interés de l'empresa, i fins i tot en un futur, facilitar les compres online. També ajuda a través d'un geolocalitzador a arribar fins a la tenda física, i estar en contacte directe a través de les noves tecnologies amb el comerç de proximitat, “un dels més castigats no solament ara amb la crisi sanitària, sinó abans, amb la competència de les grans superfícies comercials”.


Aquesta app impulsada per l'Ajuntament i que s'encarrega d'actualitzar la Cambra de Comerç, facilita la compra a la clientela habitual i mostra un catàleg geolocalitzat de les tendes i mercats i els seus productes, així com tota la informació de cada negoci, ofertes, esdeveniments o informació turística, entre altres funcionalitats.


L'aplicació Borrianaesmou, totalment gratuïta, tant per a les botigues com per a la ciutadania, ja està en marxa i permet, entre altres qüestions gestionar comandes i pagaments que si es vol, es podran fer ja a través de la plataforma, fins i tot les promocions. A més, per cada compra en comerços locals, l'app permetrà acumular punts que després es podran canviar en negocis de Borriana, afegint-li així un nou atractiu amb la qual es pretén la fidelització del client.

Mes informació:

https://bit.ly/2ObLhSa


Últimes notícies

07/12/2022

La Cámara de Comercio celebra en Vila-real sus 120 años

El acto se celebro en el Vivero de Empresas


05/12/2022

La Vall d'Uixó renueva su colaboración con la Cámara de Comercio a través de la Antena Cameral

Coincidiendo con la celebración del 120 Aniversario de la Cámara.


03/12/2022

La cadena de suministro verde en las empresas de Castellón

Disponibles los informes del estudio