Loading…
News

La Cambra concedeix el seu Guardó Accord a la Qualitat Social 2020

24/05/2021

Compartir

Vivers Més de Valero, S.l., guardonada amb el premi Accord a la Qualitat Social 2020


Castelló 24/05/2021.- Reunit el jurat del Guardó Accord a la Qualitat Social de la Cambra de Comerç de Castelló, ha resolt reconèixer a l'empresa Vivers Mas de Valero de Sogorb amb el citat guardó en la seva edició 2020, l'objectiu de la qual és fomentar el compromís de les empreses de la nostra província cap a les preocupacions socials, laborals, mediambientals, d'igualtat oportunitats i/o d'inclusió social que afecten la nostra societat desenvolupant bones pràctiques de qualitat social.


Vivers Mas de Valero, porta més de 25 anys dedicant-se al cultiu de planta ornamental d'exterior de gran qualitat i conreada en instal·lacions certificades, complint amb la normativa de sanitat vegetal i mediambiental. La seva constant innovació en els cultius, fa que l'empresa continuï fent complir el seu objectiu de fer un món més verd.

 L'entitat guardonada enguany és un exemple d'empresa inclusiva en temps difícils, per la seva contribució a la formació professional dels col·lectius més vulnerables, alhora que dinamitza l'activitat econòmica d'una zona rural desfavorida com és la comarca de l'Alt Palància.


Últimes notícies

09/05/2024

El éxito de la digitalización

Meetiq: encuentros tecnológicos en Castellón


02/05/2024

La Generalitat presenta el Plan Vive en las Cámaras de Comercio de la Comunidad Valenciana

El Plan Vive tiene el objetivo de impulsar la promoción de 10.000 viviendas de protección pública en la Comunitat


29/04/2024

Gran éxito de la 2ª edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

La segunda edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón consigue un nuevo éxito en su segunda edición con una salida multitudinaria