Loading…
News

La Cambra de Comerç de Castelló entrega els seus premis 2018

26/06/2019

Compartir

Castelló 26/06/2019.- La Cambra de Comerç de Castelló, entregue ahir els seus premis 2018 a l'Exportació, Turisme i Accord a la Qualitat Social. Van rebre el  Premi a l'Exportació, categoria Emprenedor: BONEMODELS; Pime Exportadora: CONSTRUPLAS, KERAFRIT I LIGHTING TECHNOLOGIES; Trajectòria Internacional: APE CERÀMICA i el premi Extraordinari per a UBE CORPORATION EUROPE. Quant a Turisme,  GASTROADICTOS, premi a la Innovació, i EMSEVALL, empresa que gestiona Els Coves de Sant Josep de La Vall d'Uixó, premi a la Trajectòria; recaient l'Esment  Especial per al FESTIVAL INTERNACIONAL DE BENICÀSSIM –FIB- i el MUSEU INACABAT D'ART URBANO de Fanzara. Finalment el Guardó Accord a la Qualitat Social, va anar per a UNIÓN DE MUTUAS.
L'acte de lliurament dels premis, ha comptat amb la presència del president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, el president en funcions de la Diputació Provincial, Javier Moliner,  la subdelegada del Govern, Soledad Ten, actuant com a amfitriona de la Cambra, la seua presidenta, Mª. Dolores Guillamón.
A més, han assistit altres autoritats autonòmiques, provincials i municipals, així com un nodrit nombre d'empresaris, que han volgut acompanyar en aquest acte a les empreses que han sigut mereixedores d'aquests premis de la Cambra.

http://premios.camaracastellon.com/


Últimes notícies

24/04/2024

La Presidenta de la Cámara recibe la visita del Subdelegado de Defensa en Castellón

Los máximos representantes de la Cámara se reúnen con el coronel en un encuentro amistoso y fructífero


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre “Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad”, Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional


16/04/2024

La Presidenta de la Cámara hace entrega de una metopa en El Puerto de Castellón

Mª Dolores Guillamón, miembro del Comité Impulsor de cruceros, da la bienvenida al primer crucero de la temporada