Loading…
News

La Cambra de Comerç de Castelló entrega els seus premis 2018

26/06/2019

Compartir

Castelló 26/06/2019.- La Cambra de Comerç de Castelló, entregue ahir els seus premis 2018 a l'Exportació, Turisme i Accord a la Qualitat Social. Van rebre el  Premi a l'Exportació, categoria Emprenedor: BONEMODELS; Pime Exportadora: CONSTRUPLAS, KERAFRIT I LIGHTING TECHNOLOGIES; Trajectòria Internacional: APE CERÀMICA i el premi Extraordinari per a UBE CORPORATION EUROPE. Quant a Turisme,  GASTROADICTOS, premi a la Innovació, i EMSEVALL, empresa que gestiona Els Coves de Sant Josep de La Vall d'Uixó, premi a la Trajectòria; recaient l'Esment  Especial per al FESTIVAL INTERNACIONAL DE BENICÀSSIM –FIB- i el MUSEU INACABAT D'ART URBANO de Fanzara. Finalment el Guardó Accord a la Qualitat Social, va anar per a UNIÓN DE MUTUAS.
L'acte de lliurament dels premis, ha comptat amb la presència del president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, el president en funcions de la Diputació Provincial, Javier Moliner,  la subdelegada del Govern, Soledad Ten, actuant com a amfitriona de la Cambra, la seua presidenta, Mª. Dolores Guillamón.
A més, han assistit altres autoritats autonòmiques, provincials i municipals, així com un nodrit nombre d'empresaris, que han volgut acompanyar en aquest acte a les empreses que han sigut mereixedores d'aquests premis de la Cambra.

http://premios.camaracastellon.com/


Últimes notícies

14/10/2019

L'empresa espanyola davant el Brexit II

El 17 d'octubre en la Cambra


08/10/2019

LES REGLES INCOTERMS 2020

Més de 150 assistents a la jornada Incoterms 2020