Loading…
News

Clausura de la 7a edició del Programa Controller

10/06/2021

Compartir

Clausura de la 7a edició del Programa Controller


La setena edició del “Programa Superior de Direcció Financera i Control de Gestió: Formació del *Controller”, que organitza la Cambra de Comerç de Castelló, va finalitzar recentment amb el lliurament de diplomes als nous controllers.


Castelló 10/06/2021.- Sens dubte ha estat una edició peculiar que ha estat marcada pels esdeveniments de la pandèmia; no obstant això, les classes s'han pogut realitzar presencialment el que ha permès als alumnes una millor interacció, atenció i seguiment del programa.

Cal tenir en compte que es tracta d'un curs molt pràctic en el qual s'empren casos reals de la gestió empresarial. Dins del seu contingut es treballa entorn de la Planificació Financera, el Pressupost i el Control Pressupostari, així com en el Control Economicofinancer i Control de Gestió.

En la sessió de clausura, es van llegir els projectes finals i se'ls va lliurar als assistents els seus diplomes com controllers. Cal recordar que es tracta d'un Programa acreditat per CIM (Chartered Institute of Management Accountants), la titulació internacional validada per CMA-ACPA i reconeguda per l'IFA.

En l'acte de clausura van ser presents el Director Gerent de la Cambra, Javier Valls, així com els docents i professionals de GB Consultors que dirigeixen la formació d'aquest Programa.

La Cambra iniciarà en breu el llançament de la vuitena edició d'aquest Programa Superior. L'objectiu del curs és formar a professionals de l'àrea financera com controllers financer, la professió més valorada i demandada en 2020 en el món de les finances


Últimes notícies

09/05/2024

El éxito de la digitalización

Meetiq: encuentros tecnológicos en Castellón


02/05/2024

La Generalitat presenta el Plan Vive en las Cámaras de Comercio de la Comunidad Valenciana

El Plan Vive tiene el objetivo de impulsar la promoción de 10.000 viviendas de protección pública en la Comunitat


29/04/2024

Gran éxito de la 2ª edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

La segunda edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón consigue un nuevo éxito en su segunda edición con una salida multitudinaria