Loading…
News

La Cambra organitza un curs d'especialista en Mediació

12/09/2022

Compartir

La formació s'impartirà del 26 de setembre d'enguany al 31 de gener de 2023

Castelló 12/09/2022.- La Cambra de Comerç de Castelló organitza el curs en línia, “Especialista en Mediació”, registrat en el Ministeri d'Indústria, que s'iniciarà el pròxim 26 de setembre amb classes en directe.

La formació està dirigida a advocats, economistes, àrbitres, empresaris, procuradors, treballadors socials, graduats socials i tots aquells professionals vinculats amb l'activitat mercantil civil i empresarial. Aquest curs es planteja per a donar a conéixer les tècniques i el procediment de mediació des d'un punt de vista pràctic ja que una adequada formació de caràcter professional en mediació Civil i Mercantil facilita les eines de treball i trasllada una major satisfacció al client en la solució obtinguda.

En el curs s'explicarà com la mediació no sols és qüestió d'eficiència processal ni de la utilització de mètodes nous que servisquen d'atracció, lluïment i parenceria del nou, sinó que es veurà que és un avanç en el desenvolupament social i polític dels drets dels ciutadans. A més, s'estudiaran els avantatges que siguen els propis ciutadans els qui, de manera personal i directa amb l'ajuda de la persona mediadora, decidisquen sobre els seus interessos i sobre la seua projecció de futur.

Les persones que finalitzen satisfactòriament aquest curs podran realitzar la seua inscripció en el Registre de Mediadors del Ministeri de Justícia, així com en el cens de Mediadors de la Cambra de Comerç de Castelló.

Per a conéixer més detalls d'aquest curs, des de la Cambra de Castelló s'ha organitzat una sessió informativa gratuïta dimecres que ve, 20 de setembre, a les 18.00 hores en les instal·lacions situades en l'Avinguda Germans Bou de Castelló, en la qual els mediadors Gemma Pons i Arturo Almansa explicaran la importància de la mediació en els conflictes.

Més informació en el següent enllaç: https://www.camaracastellon.com/es/ms-servicios-a-empresas/servicio-mediacion


Últimes notícies

29/04/2024

Gran éxito de la 2ª edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

La segunda edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón consigue un nuevo éxito en su segunda edición con una salida multitudinaria


24/04/2024

Cámara y CaixaBank renuevan su convenio para la financiación y desarrollo empresarial

La renovación del convenio pone el foco en los Next Generation


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre "Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad", Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional