News

Canadà, un mercat d'oportunitat

03/12/2018

Compartir

La Cambra de Comerç de Castelló ha organitzat per al 13 de desembre a partir de les 12.30 h.  la jornada de caràcter gratuït, “Oportunitats de negoci al Canadà”, subvencionada per fons FEDER i IVACE Internacional.

S'analitzaran les oportunitats de negoci existents al Canadà, especialment aquelles que presenta el país després de l'entrada en vigor del tractat de lliure comerç amb la Unió Europea (CETA), així com les claus per a accedir a aquestes.

Està jornada està dirigida a totes aquelles empreses de la província i de la Comunitat Valenciana que vulguen començar a exportar, consolidar la seua presència o definir la seua estratègia d'internacionalització en el mercat canadenc.

            Més informació i inscripcions:  http://bit.ly/2pdepq5


Últimes notícies

21/02/2019

PREPARACIÓ DAVANT EL BREXIT

La Comissió Europea intensifica la seua comunicació amb les empreses de la UE per a la preparació duanera en cas de falta d'acord de l'eixida del Regne Unit de la UE


20/02/2019

La Cambra analitza les oportunitats de negoci que ofereix Mèxic

Dirigida a totes aquelles empreses de la província que vulguin començar a exportar, consolidar la seva presència o definir la seva estratègia d'internacionalització en el mercat mexicà


14/02/2019

Jornada d'emprenedoria juvenil

El 15 de febrer en Cambra Castelló