Loading…
News

Alta Distinció de la Província a la Cambra de Comerç

07/02/2019

Compartir

   

Castelló 07/02/2019.-  La Diputació de Castelló concedirà l'Alta Distinció de la Província a la Cambra de Comerç per la seua contribució econòmica i social a la província durant les seues 118 anys de trajectòria al costat del sector empresarial, en el seu compromís amb el desenvolupament i progrés de Castelló. 


El president de la Diputació també ha posat l'accent principalment que "donarem el merescut reconeixement dels castellonencs a aquestes persones i institucions, però també aprendrem amb l'exemple i cimentarem amb aquests valors una província de futur i d'oportunitats, més orgullosa de la seua gent i de les seues 135 identitats”.


"La cinquena Alta Distinció de la Diputació de Castelló recau en una corporació líder en el seu àmbit d'actuació, una corporació que representa a més de 43.000 empreses de totes les grandàries i sectors. En els seus 118 anys de trajectòria ha exercit amb èxit les seues comeses de fomentar la creació, consolidació i desenvolupament de les empreses, contribuint en al desenvolupament de la nostra província”.


Cal tindre en compte que a més de ser font d'informació i assessorament de les empreses durant tota la seua trajectòria des de 1901, la modernització de la corporació a les noves necessitats de l'empresariat, la seua aposta per la promoció de la gestió del coneixement, la innovació i les noves tecnologies són factors que sumen encara més valor al seu reconeixement.


“L'Alta Distinció reconeix aquesta trajectòria al costat de l'empresariat i del progrés, però també reconeix els valors que desprén liderant l'esperit inconformista i emprenedor de la nostra gent. Un coratge i un inconformisme que ens permet obrir-nos al món i liderar sectors que hui juguen un paper fonamental per a la nostra terra. Així, l'Alta Distinció reconeix tots aquests valors i mèrits acumulats des del seu naixement i en el seu nom a la seua presidenta, una dona exemple de valentia, de lluita i talent com és Lola *Guillamón. Una dona que s'ha hagut d'obrir pas en un món de corbates però a la qual mai li ha tremolat el pols. La Cambra de Comerç de *Castelllón, ha sigut, és i serà artífex del progrés econòmic d'aquesta terra”, ha indicat el president.

 


Últimes notícies

28/03/2024

Nuevas incorporaciones al Club Enactio durante el primer trimestre del año

Estas nuevas empresas reforzarán su compromiso con el crecimiento y la colaboración empresarial en la provincia


13/03/2024

XVIII Congreso Mundial de la Calidad del Azulejo y del Pavimento Cerámico Qualicer´24

Qualicer acentúa su peso internacional en su decimoctava edición


21/02/2024

Cámara Castellón se reúne con el cuerpo consular acreditado en Valencia y Castellón

Una fructífera jornada donde se apuntaron distintas vías de cooperación