Loading…
News

La Diputació co-labora amb la Cambra de Comerç per consolidar 'La Ruta del Vi'

18/07/2018

Compartir

La Diputació de Castelló impulsarà la consolidació del projecte de la Cambra de Comerç 'La Ruta del Vi' com a recurs turístic de l'interior d'acord al seu compromís amb generar nous recursos i més dinamització a favor de les zones menys poblades de la província i amb menys recursos a través de la seva campanya #Repoblem.
Així ho ha explicat el vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez, qui ha assenyalat que “com a aliats que som del progrés de la província i de la generació de noves oportunitats econòmiques i laborals, estrenyem llaços amb la Càmera per consolidar aquesta interessant ruta que posa en valor el patrimoni enològic  de la província a favor que els nostres pobles tinguin més activitat i millor futur”.
En aquest sentit, el Govern Provincial a través del Patronat Provincial de Turisme, ha aprovat un conveni de col·laboració dotat amb 35.000 euros per impulsar aquesta iniciativa de la Cambra de comerç a favor dels municipis, el turisme i les empreses relacionades amb la producció del vi.
La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló desenvolupa   la “Ruta del Vi de Castelló”. Per a l'any 2018 ha engegat un Pla de Màrqueting en el qual es defineixen les principals actuacions a desenvolupar per promocionar i recolzar la comercialització del producte enoturístico “Ruta del Vi de Castelló” dins d'un marc de qualitat, sostenibilitat turística i contribució al desenvolupament econòmic de la zona.


Últimes notícies

16/04/2024

La Presidenta de la Cámara hace entrega de una metopa en El Puerto de Castellón

Mª Dolores Guillamón, miembro del Comité Impulsor de cruceros, da la bienvenida al primer crucero de la temporada


03/04/2024

La Cámara de Comercio de Castellón abre la convocatoria para los Premios Cámara 2023

El plazo de admisión de solicitudes para todas aquellas empresas que quieran participar, estará abierto hasta el 30 de junio 2024


28/03/2024

Nuevas incorporaciones al Club Enactio durante el primer trimestre del año

Estas nuevas empresas reforzarán su compromiso con el crecimiento y la colaboración empresarial en la provincia