Loading…
News

La Cambra de Castelló ofereix formació online als joves PICE

02/07/2020

Compartir

 

Castelló 02/07/2020.-   A conseqüència de la Covid-19, i amb l'objectiu d'adaptar-nos a les necessitats dels joves, la Cambra de Comerç de Castelló ha incorporat la formació en modalitat online dins del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) dirigit als joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Des del mes de juny, més de 30 joves han triat aquesta modalitat per a realitzar la seua formació, i 90 estan realitzant-la de manera presencial amb totes les mesures de precaució i distanciament necessari per a la seua seguretat.

Mitjançant aquest programa, els joves milloren la seua formació, ocupabilitat i tenen més facilitat per a accedir al mercat laboral. Així mateix, les empreses tenen l'oportunitat de contractar treballadors formats específicament per a cobrir les seues necessitats, comptant a més amb beneficis i ajudes en els contractes que realitzen.

Des que la Cambra de Castelló va posar en marxa el PICE en 2015, un total de   1.288 joves han aconseguit ocupació a través d'aquest Programa, emmarcat en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Per a participar en el Programa informa't en:

https://www.camaracastellon.com/es/empleo/programa-pice


Últimes notícies

24/04/2024

Cámara y CaixaBank renuevan su convenio para la financiación y desarrollo empresarial

La renovación del convenio pone el foco en los Next Generation


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre "Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad", Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional


24/04/2024

La Presidenta de la Cámara recibe la visita del Subdelegado de Defensa en Castellón

Los máximos representantes de la Cámara se reúnen con el coronel en un encuentro amistoso y fructífero