Loading…
News

La Cambra concedeix els Premis Turisme 2021

06/07/2022

Compartir

El jurat dels Premis al Turisme de la Cambra de Comerç de Castelló, en reunió celebrada ahir dimarts, ha resolt concedir aquest guardó anual al “restaurant L’Escudella” en la categoria d'Innovació i a “Viunatura”, en reconeixement a la seua Trajectòria.

Castelló 06/07/2022.- El Premi Turisme 2021, en la categoria Innovació, ha recaigut en restaurant L’Escudella, un establiment que va ser inaugurat al gener 2011 en un xicotet local. En 2020, es traslladen a un nou edifici situat en un antic hotel abandonat en el santuari de la Verge patrona de Villafranca, i en el qual es té previst obrir un hotel. En l'actualitat tenen obert un apartament rural a manera de projecte pilot, Mar Llosar.

El pilar fonamental del restaurant és utilitzar matèries primeres KM. 0., treballant una cuina elaborada amb tocs tradicions fusionats i tècniques avantguardistes.

El seu esperit innovador, a més d'involucrar als productors locals, els ha portat a crear diferents “experiències” a través de les quals volen transmetre l'estil de vida de la zona.

L’Escudella compta amb diferents distintius: SICTED, L´*Exquisit Mediterrani, Castelló, Ruta de Sabor, 2018 reconeixement Cadena Ser: “Millor Temple del Bon Menjar de la C.V.” i 2022  Guia Repsol: restaurant recomanat.


D'altra banda, Viunatura, S.L, Premi Turisme 2021, en la categoria ”Trajectòria”, comença la seua marxa en 2002 com un Club de Muntanya a Figueroles, i va anar en 2012 quan creguen Viunatura, una de les primeres empreses de turisme actiu i aventura de la província.

Des dels seus inicis estan treballant en la creació de vies ferratas a l'interior de la província en poblacions com L'Alcora, Lucena o Villahermosa del Río, a més de crear parcs multiaventura i diferents rutes naturals. El seu producte estrela és el “Espeleokayak” a les Cuevas de San José.

Des dels seus inicis ha contribuït al desenvolupament socioeconòmic de l'interior de la província, sempre des d'un punt de vista Responsable i sostenible, posant en valor el patrimoni tant natural com cultural.

A més del Premi al Turisme 2019, categoria “Turisme Responsable” de Turisme C.V. compten amb els certificats de Qualitat: ANETA,*QUALITUR, Certificació per la marca PARCS NATURALS DEL PENYAGOLOSA i PARCS NATURALS SERRA ESPADÁN.

 Els Premis al Turisme de la Cambra compten amb el patrocini de banc Sabadell


Últimes notícies

29/04/2024

Gran éxito de la 2ª edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

La segunda edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón consigue un nuevo éxito en su segunda edición con una salida multitudinaria


24/04/2024

Cámara y CaixaBank renuevan su convenio para la financiación y desarrollo empresarial

La renovación del convenio pone el foco en los Next Generation


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre "Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad", Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional