Loading…
News

Economia dona suport a la Cambra de Castelló per a la divulgació del Congrés Qualicer 2022

14/09/2021

Compartir

Rafa Climent i Maria DoloresGuillamón han signat avui un conveni de col·laboració

• Qualicer és el Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i Paviment Ceràmic

Castelló (14.09.21). El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i la Presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, María Dolores Guillamón, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a la divulgació de la XVII edició del Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i del Paviment Ceràmic, Qualicer.

Rafa Climent ha destacat el suport constant de la conselleria al sector tauleller i la seua indústria auxiliar, "amb actuacions com el correcte desenvolupament del Congrés Qualicer, consolidat com un esdeveniment de referència per a la indústria ceràmica a nivell mundial".


La conselleria d'Economia Sostenible, a través d'Ivace Internacional, destina 30.000 euros per a la preparació, difusió i promoció de les actuacions relacionades amb la pròxima edició de Qualicer, prevista al febrer de 2022.
Per a Rafa Climent, parlar de Qualicer és parlar de qualitat, d'innovació i de novetats en un sector altament competitiu. "Qualicer ha reforçat el posicionament de Castelló com el bressol del sector tauleller de la Comunitat Valenciana a nivell internacional", ha indicat.


Entre les actuacions secundades a través del present conveni figuren les tasques relatives a la preparació prèvia, programació, promoció i correcte desenvolupament del Congrés. Algunes activitats previstes consisteixen en el disseny i restyling de la imatge gràfica, actualització de la pàgina web, traducció, adaptació del programa informàtic per a les inscripcions, organització de viatges i allotjament de les persones convidades, elaboració del programa i un llarg etcètera.


Per part seua, la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, María Dolores Guillamón ha destacat la consolidació de Qualicer com l'esdeveniment de caràcter mundial en el qual es presenten les novetats més importants en la indústria taulellera quant a la fabricació, línies d'investigació , màrqueting, etc., la qual cosa suposa un estímul per al creixement del sector en la zona de la Plana.
Després de la signatura del conveni, Guillamón ha mostrat el seu agraïment "pel suport de la Conselleria a un sector tan important per a l'economia de la província de Castelló com és el tauleller”.
Qualicer és un fòrum internacional organitzat conjuntament per la Cambra de Comerç de Castelló i el Col·legi Oficial d'Enginyers Superiors Industrials on es donen cita fabricadores de paviments i revestiments, maquinària i béns d'equip i fregides, colors i esmalts. Aquest fòrum contribueix a unificar els esforços que s'estan realitzant en el desenvolupament científic i tecnològic, així com en els usos i aplicacions i en la imatge de qualitat de la ceràmica espanyola a nivell global.


En la seua passada edició, celebrada al febrer de 2020, Qualicer va comptar amb la participació de més de 600 professionals procedents de 16 països. Concretament van participar representants d'Alemanya, Austràlia, Àustria, Bèlgica, el Brasil, Colòmbia, l'Equador, els Estats Units, Espanya, Grècia, Itàlia, Mèxic, Portugal, el Regne Unit, Suïssa, Turquia que van poder assistir a les prop de 100 ponències presentades.

 


Últimes notícies

24/04/2024

Cámara y CaixaBank renuevan su convenio para la financiación y desarrollo empresarial

La renovación del convenio pone el foco en los Next Generation


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre "Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad", Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional


24/04/2024

La Presidenta de la Cámara recibe la visita del Subdelegado de Defensa en Castellón

Los máximos representantes de la Cámara se reúnen con el coronel en un encuentro amistoso y fructífero