Loading…
News

La Cambra celebra 120 anys d'història amb el llibre ‘Castelló, el valor del talent’

01/12/2021

Compartir

La Cambra celebra 120 anys d'història amb el llibre ‘Castelló, el valor del talent’

Castelló 01/12/21.- La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló ha complit en 2021 els seus 120 anys d'història en defensa dels interessos de l'economia de la província. En commemoració d'aquest aniversari, la institució cameral ha presentat hui dimecres un llibre sota el títol Castelló, el valor del talent, editat en col·laboració amb la Diputació Provincial, que ha cofinançat la seua edició.


En l'acte de presentació han participat la presidenta de la Cambra, Mª Dolores Guillamón, i el president de la Diputació, José Martí. Guillamón ha manifestat “aquest assoliment col·lectiu de complir 120 anys ha sigut gràcies al nom i cognoms dels qui han treballat i format part de la Cambra al llarg de tota la seua travessia”, ha destacat el potencial del teixit empresarial de la nostra província i mostrat el seu agraïment a tots els que han participat en aquest treball editorial, especialment a la Diputació provincial pel seu suport que ha fet possible que aquest est lliure hui veja la llum, mentre Martí ha assenyalat “com a president estic especialment preocupat pels pobles d'interior, crec que hem de treballar per a posar en valor el nostre patrimoni natural i cultural, per a crear oportunitats de negoci” “per a aconseguir-ho és fonamental que el sector privat i el públic treballen conjuntament” “les empreses de Castelló sempre tindran al seu costat a la Cambra de Comerç, disposada a prestar el millor assessorament i formació a les empreses de la província”


La publicació presenta una visió panoràmica de l'economia castellonenca actual, repassant les seues principals fortaleses i analitzant els desafiaments als quals s'enfronten hui les empreses en uns mercats cada vegada més globalitzats. A partir d'una revisió del desenvolupament socioeconòmic de Castelló al llarg de la història, es pondera el paper de la Cambra de Comerç en els últims 120 anys. A més, el llibre s'endinsa en la descripció detallada dels reptes que el present i el futur plantegen a cadascun dels sectors que componen l'estructura econòmica de la província en l'actualitat.


Cal subratllar, d'altra banda, que en la publicació s'inclou una vintena d'entrevistes amb alguns dels empresaris més representatius de cada sector d'activitat.


Últimes notícies

29/04/2024

Gran éxito de la 2ª edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

La segunda edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón consigue un nuevo éxito en su segunda edición con una salida multitudinaria


24/04/2024

Cámara y CaixaBank renuevan su convenio para la financiación y desarrollo empresarial

La renovación del convenio pone el foco en los Next Generation


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre "Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad", Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional