Loading…
News

IV Congrés Go Global el 19 i 20 de novembre en Fira València

14/11/2019

Compartir

•    Fira València acollirà un esdeveniment ineludible per a les pimes valencianes que vulguen expandir i consolidar la seua estratègia empresarial en l'exterior.
•    El congrés comptarà amb una important aposta comercial on participaran més de 30 compradors internacionals.  

 Congrés Go Global, l'esdeveniment de referència per als especialistes en internacionalització de la Comunitat Valenciana, prepara la seua quarta edició el pròxim 19 i 20 de novembre en Fira València. Una cita ineludible per a les pimes valencianes que vulguen expandir i consolidar la seua estratègia empresarial en l'exterior. Congrés Go Global està organitzat per les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, IVACE Internacional i ICEX España Exportació i Inversions.


Aquest congrés pretén ser un espai d'informació i assessorament, on realitzar contactes amb altres empreses. Per això, compta amb una important aposta comercial amb la possibilitat de reunions de negocis (B2B) on participen més de 40 compradors internacionals.  En l'edició de 2018 va haver-hi 1.600 inscrits, 551 reunions de la Xarxa Exterior de l'IVACE, 727 reunions d'empreses importadores convidades, 1.350 reunions en dos dies de treball i, en total, en les 43 jornades es van inscriure 3.420 persones. Per això, els interessats ja poden inscriure's de manera gratuïta a través de la web oficial: www.congresogoglobal.com


En la seua quarta edició, com a novetat, les empreses valencianes comptaran amb els consellers econòmics i comercials del ICEX en les oficines de la Haia, Istanbul, Riad i Toronto, amb els quals connectar-se a través de videoconferència.


Així mateix, Congrés Go Global prepara dos dies amb un intens programa en el qual destaquen les conferències plenàries on experts professionals com Carme Artigas, especialista en Big Data, Intel·ligència Artificial i innovació tecnològica, abordarà les claus per a entendre com l'actual tsunami tecnològic impacta en el món de l'empresa i en la societat en general.
A més, Rafael de Jorge, el fundador en GrowTur, la primera agència de GrowthHacking, parlarà del Big Hack. Un discurs que ens endinsarà en les últimes eines i tècniques de Growth Hacking que utilitzen les grans corporacions per a la seua internacionalització i les seues vendes.

D'altra banda, Miguel Ángel Ballesteros, director del Departament de Seguretat Nacional del Gabinet de la Presidència del Govern, donarà les claus geoestratègiques d'Espanya, reptes i desafiaments en matèria de Seguretat Nacional, en l'escenari internacional actual.


Durant el Congrés Go Global es realitzaran jornades sectorials, agrupades en macrosectors com la indústria agroalimentària o el joguet, que oferiran interessants xarrades sobre els temes que més preocupen o interessen a les seues empreses. En aquesta línia, participaran també responsables comercials d'entitats financeres en el marc de jornades de col·laboradors que, entre altres temes, donaran assessorament i informació sobre suports econòmics a la internacionalització.

https://www.congresogoglobal.com/


Últimes notícies

16/04/2024

La Presidenta de la Cámara hace entrega de una metopa en El Puerto de Castellón

Mª Dolores Guillamón, miembro del Comité Impulsor de cruceros, da la bienvenida al primer crucero de la temporada


03/04/2024

La Cámara de Comercio de Castellón abre la convocatoria para los Premios Cámara 2023

El plazo de admisión de solicitudes para todas aquellas empresas que quieran participar, estará abierto hasta el 30 de junio 2024


28/03/2024

Nuevas incorporaciones al Club Enactio durante el primer trimestre del año

Estas nuevas empresas reforzarán su compromiso con el crecimiento y la colaboración empresarial en la provincia