Loading…
News

La Cambra impartirà un nou curs de gran projecció laboral en creuers

15/07/2019

Compartir

Després de l'èxit laboral obtingut en les huit edicions anteriors, l'Escola Marítima Portuària de la Cambra de Comerç de Castelló, ha programat un nou curs de “Formació i Ocupació a bord”, que s'iniciarà el pròxim 28 d'agost.


Està formació, homologada a nivell internacional, es realitza gràcies al conveni subscrit amb l'empresa líder en reclutament ‘Crew Management&Consulting’ agència especialitzada i autoritzada per a la selecció de personal de diferents navilieres a nivell internacional

El curs de 134 hores de duració, oferirà la possibilitat de formar part de la tripulació o plantilla d'un creuer en diferents llocs de treball en els Departaments de “Entreteniment”, “Bar i restaurant”, “Cuina”, “Guest *Activities”, “Housekeeping” i “Departament mèdic”.

Cal destacar que més del 90% dels alumnes que van realitzar els cursos anteriors han aconseguit ocupació a bord d'un creuer.


Les persones interessades en el nou curs poden ampliar informació en:


https://www.camaracastellon.com/es/formacion/cursos/19_313


Últimes notícies

08/08/2019

Ultimas plazas curso "Formación y Empleo a bordo"

El 95% de los alumnos que han realizado este curso, en ediciones anteriores, han conseguido empleo a bordo de un crucero.


07/08/2019

La AEPD alerta a pymes y autónomos

Documento elaborado con la colaboración de la Inspección de Trabajo y Seguridad Social