Loading…
News

La Cambra inicia el Programa de Consolidació Empresarial a Benicarló

06/05/2019

Compartir

El Programa de Consolidació Empresarial organitzat per la Cambra de Comerç de Castelló, en el marc del conveni de col·laboració amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, s'iniciarà el pròxim 13 de maig a Benicarló en el Centre de *Formació Sant Francesc.

L'objectiu del Programa,  és aportar valor a les empreses, millorant la seua capacitat de gestió i  rendibilitat,  i potenciant la innovació i  modernització d'aquestes, afavorint amb això l'oportunitat de consolidar-se i créixer en el mercat.

En aquest programa formatiu de 60 hores de duració, dirigit principalment a propietaris, gerents i responsables d'àrea de pimes i microempreses,s'abordaran diferents àrees d'empresa com són: Diagnòstic i situació, Finances i Gestió, Màrqueting, Jurídic Fiscal, Organització, Responsabilitat Social i Sostenibilitat i Planificació estratègica.

Cal destacar, que el pròxim 20 de maig s'iniciarà el Programa de Consolidació Empresarial a Borriana i el 28 de maig ho farà en les instal·lacions de la Cambra.

Més informació i inscripcions: http://bit.ly/2VJF3OW

 


Últimes notícies

24/04/2024

Cámara y CaixaBank renuevan su convenio para la financiación y desarrollo empresarial

La renovación del convenio pone el foco en los Next Generation


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre "Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad", Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional


24/04/2024

La Presidenta de la Cámara recibe la visita del Subdelegado de Defensa en Castellón

Los máximos representantes de la Cámara se reúnen con el coronel en un encuentro amistoso y fructífero