Loading…
News

Estrategia i futur de l'Empresa Familiar a debat en la Cambra de Comerç

04/03/2022

Compartir

La jornada ha estat inaugurada conjuntament per la Presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Mª Dolores Guillamón i el President de l'Institut Valencià per a l'Estudi de l'Empresa Familiar (IVEFA) Francisco Vallejo. Les paraules de la Presidenta de la Cambra s'han centrat sobretot en com dur a terme el relleu generacional dins de l'empresa i en la importància de la professionalització per al creixement i continuïtat de l'empresa familiar. Per la seUa banda, Francisco Vallejo, ha destacat que “Des de 2019 ha estat una prioritat per IVEFA vertebrar la Comunitat Valenciana i estar més a prop de l'empresa familiar de Castelló”.

Durant la jornada ha intervingut en primer lloc Sonia Díaz, Directora General de l'Agència Tributària Valenciana qui ha defensat el treball conjunt de la Generalitat Valenciana amb les Empreses Familiars i ha explicat els beneficis fiscals. Tot seguit, José Antonio Cola, Director Institucional Territorial Aquest Banc Sabadell ha moderat la taula rodona integrada per Juan Ignacio Piquer, CEO Grup La Plana; Pablo Serratosa, President Grup Zriser i Dolores Font, Gerent de Dolores Cortés que han compartit la seva experiència i la història de les seves Empreses Familiars.

L´esdeveniment ha estat d´interès general i ha comptat amb més de 100 inscrits que han pogut conèixer les experiències d´experts en la matèria. D'una banda, Juan Ignacio Piquer ha exposat els valors de Grup La Plana: "Humilitat. Hem de donar exemple. No val el que dius, sinó el que fas. Ser honestos i la responsabilitat". Per la seua banda, Dolores Font ha destacat: “Per nosaltres és clau la innovació i creativitat constant. Treballar amb il·lusió.”. Pablo Serratosa, ha explicat els valors de Grup Zriser “És clau l'anticipació, adaptació i afany de superació. Hi ha d'haver equilibri entre la riquesa financera i socioemocional”. També, ha reivindicat la importància del Protocol Familiar a la Empresa Familiar: "Quan hi ha diferents estratègies, la forma de sortir més eficient és tenint protocol familiar".

Finalment, la jornada ha estat clausurada per la Directora General de Model Econòmic, Finançament Autonòmic i Política Financera, Dolors Furió Ortega, destacant que “Els valors de l'Empresa Familiar són essencials per a una societat més sostenible, justa i inclusiva”.


Últimes notícies

24/04/2024

Cámara y CaixaBank renuevan su convenio para la financiación y desarrollo empresarial

La renovación del convenio pone el foco en los Next Generation


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre "Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad", Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional


24/04/2024

La Presidenta de la Cámara recibe la visita del Subdelegado de Defensa en Castellón

Los máximos representantes de la Cámara se reúnen con el coronel en un encuentro amistoso y fructífero