Loading…
News

Work Forum, bon treball!

12/04/2019

Compartir

 

Prop de 2.000 inscrits, quaranta empreses, dues-centes ofertes d'ocupació i, sobretot, la ferma voluntat de col·laborar per a, entre tots, ampliar les expectatives laborals, reconéixer el talent i les habilitats dels qui s'acosten al Work Fòrum Castelló, un esdeveniment que, de la mà de la Cambra de Comerç i de la Diputació Provincial ha demostrat que, des de la conjunció d'esforços i el compromís es poden aconseguir grans metes.

Aquesta cinquena edició de Work Fòrum ha sigut el de la constatació de l'èxit d'una iniciativa que va sorgir com a resposta a una doble necessitat: la de servir d'ajuda a les empreses en la cerca dels perfils professionals que demanden; i d'altra banda, la de respondre a la demanda laboral d'una població que vol incorporar-se al mercat de treball o millorar la seua situació professional.

Aquest gran esdeveniment és la resposta als uns i els altres i, vist el resultat, és la resposta que esperaven d'institucions que estan concebudes per a oferir el servei més adequat als ciutadans. Milers de persones, de diferents edats, homes i dones, perfils d'alta i baixa qualificació coincideixen en un mateix temps i espai com és Work Fòrum, un projecte ja enormement consolidat, però també necessari en un context on l'ocupació ocupa, des de fa ja massa anys, el centre de les preocupacions ciutadanes i sobre el qual pivota aspectes econòmics tan essencials com la competitivitat o qüestions tan socials com és el benestar de les famílies.

L'èxit de Work  Fòrum Castelló, que en cinc anys ha arribat a duplicar les seues expectatives, és l'èxit de tots, també dels mitjans de comunicació, de les institucions, de les empreses i dels seus departaments de recursos humans, de les associacions i col·legis professionals, de la societat en general, a la qual se li ha brindat aquesta possibilitat i l'han volguda aprofitar.

A tots ells l'agraïment dels qui han estat darrere d'aquest Work Fòrum, han vist nàixer una idea, impulsar un projecte i consolidar una realitat que esperem ens continue donant bones notícies en pròximes edicions.

Work Fòrum tanca les portes a aquesta edició, però manté el seu compromís per a mantindre viva la inquietud dels qui confien, sempre, en la millora professional constant.

Bon treball !!!!


Últimes notícies

24/04/2024

Cámara y CaixaBank renuevan su convenio para la financiación y desarrollo empresarial

La renovación del convenio pone el foco en los Next Generation


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre "Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad", Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional


24/04/2024

La Presidenta de la Cámara recibe la visita del Subdelegado de Defensa en Castellón

Los máximos representantes de la Cámara se reúnen con el coronel en un encuentro amistoso y fructífero