Loading…
News

La Cambra inicia un curs per a formar els consellers d'empreses

01/06/2018

Compartir

 Castelló 01/06/2018.-La Cambra de Comerç ha organitzat un exclusiu curs dirigit a preparar els professionals per a donar el bot als consells de les empreses i fer-ho en les millors condicions per a assegurar l'eficiència en els llocs d'alta direcció i gestió, a través de l'anàlisi estratègica, l'estricte coneixement dels drets i deures del lloc de conseller i, tot això, en el marc del bon govern. El programa, que s'engloba dins de les iniciatives en matèria de formació per a la direcció i gestió de les empreses, té una duració de 12 hores i es desenrotllarà al llarg de tres sessions, que tindran lloc els dimecres 6, 13 i 20 de juny, de 16 a 20.00 hores.

Esta formació està pensada per als presidents d'empreses, consellers delegats, consellers, directors generals, secretaris de consells, membres de famílies propietàries de companyies, a més d'economistes, advocats o assessors empresarials, entre altres professionals qualificats.

El curs està dirigit per reconeguts especialistes en l'àmbit empresarial i financer, a més d'experts professionals del món de l'economia i el dret, com són Jorge Ciudad Real, Esther Carbonell Ramos i Jaime Zaplana Llinares, de GB Consultors Financers, Legals i Tributaris. Quant a les sessions pràctiques estan liderades per Carlos Motles Castillo, president del grup logístic Moldtrans, una de les companyies punteres en l'àmbit nacional i internacional.

Les persones que estiguen interessades a participar en este programa poden informar-se través de la web de Cambra  www.camaracastellon.com/es/formacion/cursos_formacion


Últimes notícies

09/05/2024

El éxito de la digitalización

Meetiq: encuentros tecnológicos en Castellón


02/05/2024

La Generalitat presenta el Plan Vive en las Cámaras de Comercio de la Comunidad Valenciana

El Plan Vive tiene el objetivo de impulsar la promoción de 10.000 viviendas de protección pública en la Comunitat


29/04/2024

Gran éxito de la 2ª edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

La segunda edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón consigue un nuevo éxito en su segunda edición con una salida multitudinaria