Loading…
News

El xef Estrella Michelín Raúl Resino, en la primera jornada Gojobday! d'ocupació a Vinaròs

12/09/2019

Compartir

Un complet programa per a aprendre de l'experiència de casos d'èxit i d'experts en inserció laboral de joves, amb la possibilitat de fer networking amb empreses. Així s'ha presentat este matí la primera edició de Gojobday!, jornada d'ocupació per a joves que acollirà el Centre de Coneixement Vinalab el dijous 21 de setembre, organitzada per la Cambra de Comerç de Castelló gràcies al suport de l'Ajuntament de Vinaròs, el Fons Social Europeu (Iniciativa d'Ocupació Juvenil), Garantia Juvenil i el Ministeri d'Ocupació. 

Entre els participants en el primer Gojobday! de Vinaròs destaca la presència de Raúl Resino, prestigiós xef madrileny el restaurant del qual a Benicarló compta amb una Estrela Michelín. Sota el títol “De fregaplatos a Estrella Michelín. La formació com a clau de l'èxit professional”, Resino exposarà l'evolució dels 24 anys de trajectòria professional, passant de treballar en restaurants modestos a formar part dels equips de Martín Berasategui, Racó de Ca Fabes, Celler de Ca Roca o el Suzaku de Tòquio.

El panell d'experts de la jornada, que arrancarà a les 9.00 en Vinalab, també compta amb la presència de Santi Gimeno, soci director de Cuatroochenta, qui parlarà de la transformació d'un negoci tradicional al comerç en línia, prenent com a exemple gimenopiquer.com, empresa familiar dedicada a la venda de materials de construcció i sanejament. Finalment, Víctor Miralles, treballador social especialista en inserció sociolaboral de joves, oferirà una xarrada motivacional per a accedir al mercat laboral.

La jornada conclourà amb una taula redona-networking que, sota el títol “Quins perfils es busquen, capacitats i actituds valorades”, posarà en contacte als joves participants amb les empreses Restaurant Raúl *Resino, Olis Cuquello, Agro ITEAF i Dodici Mitjana.


Últimes notícies

16/09/2024

La Cambra de Comerç obri les inscripcions per al PCE 2024 a Vila-real

Esta formació, dirigida a pimes i microempreses, es durà a terme del 24 de setembre al 7 de novembre


13/09/2024

Cambra Castelló impulsa la innovació empresarial amb un seminari web sobre propòsit corporatiu

El consultor Senén Porcar va liderar una sessió en la qual les empreses van explorar com transformar la identitat i estratègia empresarial


12/09/2024

La Cambra de Comerç de Castelló concedix els Premis al Turisme 2023

El Club Nàutic d'Orpesa i Calpa Gastro S.L han sigut guardonats en les categories d'Innovació i Trajectòria