Loading…
News

Oberta la inscripció per als cursos d'estiu

17/06/2018

Compartir

Els cursos programats, per la Cambra de Comerç de Castelló per a este estiu, tenen com a objectiu atendre les demandes dels usuaris en les àrees de direcció i gestió, recursos humans, financera i jurídica, màrqueting i vendes, comerç exterior, logística i transport, qualitat, disseny, noves tecnologies, informàtica, idiomes, i aeronáutica,  destacant en esta última un nou curs de Piloto de Dron.

Quant a l'Escola d'Idiomes de la Cambra, cal recordar que ja s'han començat les proves de nivell per als cursos intensius d'anglés "Listen & Speak"; dirigits a majors de 16 anys. D'altra banda, l'examen OXFORD TEST OF ENGLISH; -OTE-  (únic examen, 100 % interactiu i adaptatiu) tindrà lloc en la Cambra el próximo 20 de juny i el termini d'inscripció finalitza el 19 de juny.

Les persones interessades, poden ampliar informació i inscriure's en la direcció web:  www.camaracastellon.com/es/forma"


Últimes notícies

24/04/2024

Cámara y CaixaBank renuevan su convenio para la financiación y desarrollo empresarial

La renovación del convenio pone el foco en los Next Generation


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre "Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad", Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional


24/04/2024

La Presidenta de la Cámara recibe la visita del Subdelegado de Defensa en Castellón

Los máximos representantes de la Cámara se reúnen con el coronel en un encuentro amistoso y fructífero