Loading…
News

Programa Superior en Màrqueting Digital

08/11/2018

Compartir

Castelló 08/novembre/2018.-

 La Cambra de Comerç de Castelló organitza, per al pròxim 23 de  novembre, un nou Programa Superior de Màrqueting Digital, impartit per destacats professionals de l'Institut de l'Economia Digital de ESIC.

 

L'objectiu és proporcionar una visió molt completa i integral de les diferents eines i disciplines que ofereix el màrqueting digital.

 

Inclou des de la realització d'un Pla de Màrqueting Digital,  la integració dels mitjans digitals en el mix de mitjans i en canals tradicionals, tècniques i estratègies de mobile, e-commerce, SEU, analítica web, campanyes de publicitat digitals d'èxit, aprofitament de les xarxes socials en la comunicació empresarial, així com l'anàlisi de les campanyes digitals per a optimitzar-les i millorar els resultats.

 

Tots aquests coneixements permetran elaborar estratègies de màrqueting i publicitat per a comunicar-se i conéixer als diferents clients, amb l'objectiu final de vendre amb èxit a través d'Internet.

 


Últimes notícies

16/04/2024

La Presidenta de la Cámara hace entrega de una metopa en El Puerto de Castellón

Mª Dolores Guillamón, miembro del Comité Impulsor de cruceros, da la bienvenida al primer crucero de la temporada


03/04/2024

La Cámara de Comercio de Castellón abre la convocatoria para los Premios Cámara 2023

El plazo de admisión de solicitudes para todas aquellas empresas que quieran participar, estará abierto hasta el 30 de junio 2024


28/03/2024

Nuevas incorporaciones al Club Enactio durante el primer trimestre del año

Estas nuevas empresas reforzarán su compromiso con el crecimiento y la colaboración empresarial en la provincia