Loading…
News

La Cambra concedeix els seus premis al TURISME 2019

17/01/2020

Compartir

 El jurat que atorga els Premis al Turisme de la Cambra de Comerç de Castelló, ha resolt concedir els guardons 2019 en les seues diferents categories a “Thalasso Hotel Termes Marines El Palasiet”, “Intur Restauració Col·lectiva” i al “Festival Internacional Rototom”

Castelló 17/Gener/2020.- El Premi a la Trajectòria ha recaigut en “Thalasso Hotel Termes Marines El Palasiet”. El Palasiet va obrir les seues portes com a centre integrat dedicat al Turisme de salut al març de 1970, per la qual cosa compleix cinquanta anys.


Hereu del Centre Termalisme Heli Marí de Benicàssim s'ha especialitzat en una oferta integral que combina l'estada en un hotel de quatre estreles amb un centre termal que compta amb les últimes innovacions en les tècniques de la hidroterapia, la fisioteràpia, la recuperació funcional, els tractaments per a diferents patologies i l'estètica, sempre des del prisma de la cura de la salut.
A més, El Palasiet compta amb dos restaurants, el més recent El Club Palasiet situat en un lloc privilegiat, al costat de la via verda Benicàssim-Oropesa i amb excel·lents vistes a la mar.

El Thalasso Hotel té 74 habitacions totes amb terrassa i vistes mar. És un dels hotels de salut més prestigiosos a Espanya. El seu centre termal, pioner a Espanya de la talasoterapia, s'ha convertit en tot un referent en l'oferta del turisme de salut al nostre país i ha sigut utilitzat per milers de clients al llarg d'aquests cinquanta anys, amb un gran percentatge de fidelitat.

La plantilla del Palasiet, en tots els seus centres, és de 110 treballadors, tots especialitzats i amb gran qualificació professional.

Fruit de la seua política comercial i de la seua prestació de serveis de qualitat manté acords de col·laboració amb associacions i grups nacionals i internacionals.

Quant al Premi a la Innovació ha sigut per a “Intur Restauració Col·lectiva”

Intur Restauració Col·lectiva està format per un equip de professionals de la nutrició preparats per a gestionar eficaçment l'activitat i logística de menjadors escolars, menjadors d'empreses i menjadors d'hospitals.

Porten 28 anys treballant intensament per a oferir la millor qualitat com a proveïdor de serveis de restauració col·lectiva.


Compta amb una cuina central a Castelló de 1.200 m² i més de 70 centres entre menjadors escolars, menjadors d'empresa i centres soci-sanitaris distribuïts entre Castelló i província principalment i residualment a València.


Intur Restauració Col·lectiva es basa en la capacitat no sols d'alimentar, sinó de nodrir a través de menjar tradicional i sa, amb productes de proximitat, seguint estrictes controls de qualitat per a garantir la màxima seguretat en tots els processos.

En els seus quasi 30 anys d'existència ha anat evolucionant cap al compromís mundial d'una alimentació sostenible, a través de projectes com són l'hort escolar, els tallers de desaprofitament alimentari, el projecte educatiu en valors com el reciclatge.

La seua filosofia és el treballar amb proveïdors locals, de proximitat, amb productes artesans i introduint productes ecològics certificats, i tot això sense renunciar a les primeres marques.

Actualment estan treballant especialment la Innovació i les millores tecnològiques, implantant la digitalització en els menjadors, una APP de gestió integral del servei de menjador per als seus usuaris i una APP de gestió integral de compres per a ús dels equips de cuina.

Finalment, el jurat ha concedit Esment Especial al “Festival Internacional *Rototom” que se celebra a Benicàssim des de l'estiu de l'any 2010. Compromés amb els drets humans, la pau i la cura del medi ambient, aquest Festival ofereix 210 espectacles en 7 dies, aconseguint un total de 7 milions de seguidors en viu.

Se li atorga Esment Especial 2.019 en el seu 10 aniversari per la seua gran aportació a la promoció turística tant nacional com internacional de la Província de Castelló.

 


Últimes notícies

24/04/2024

Cámara y CaixaBank renuevan su convenio para la financiación y desarrollo empresarial

La renovación del convenio pone el foco en los Next Generation


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre "Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad", Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional


24/04/2024

La Presidenta de la Cámara recibe la visita del Subdelegado de Defensa en Castellón

Los máximos representantes de la Cámara se reúnen con el coronel en un encuentro amistoso y fructífero