Loading…
News

Oberta nova convocatòria 2018 dels programes Xpande i Xpande Digital en la Cambra de Castelló

24/10/2018

Compartir

Castelló 23/10/2018.- El programa Xpande, que celebra ja la seua 4a edició, ofereix a la pime assessorament individualitzat per a l'elaboració d'un Pla d'Internacionalització en un mercat exterior concret. A través d'una sèrie de sessions de consultoria, d'uns mesos de duració i sense cost per a l'empresa, es du a terme la selecció d'un mercat internacional, es donen les claus d'accés a eixe mercat per a la comercialització del producte o servici de l'empresa, s'elabora un pla de màrqueting, un pla d'actuacions i un pla econòmic financer.

El programa es complementa amb una segona fase d'ajudes, que subvenciona al 50% gastos per a la posada en marxa del pla d'internacionalització prèviament elaborat, com ara adaptacions de material promocional, traduccions, participació en fires internacionals, viatges de prospecció, accions de promoció en l'exterior, registre de patents i marques, certificacions, entre altres.

El programa va dirigit a pimes de la província de Castelló sense experiència en exportació, però que tinguen potencial d'internacionalització i un producte o servici adaptable als requisits dels mercats exteriors.

El programa Xpande Digital té com a objectiu recolzar l'estratègia digital de l'empresa en un mercat exterior concret, a través de sessions de consultoria amb el fi últim d'elaborar una Pla d'Acció de Màrqueting Digital en el dit mercat, sense cap cost per a l'empresa.

Xpande Digital compte també amb una segona fase d'ajudes per a implementar el Pla d'Acció de Màrqueting digital, que subvenciona al 50% accions com a campanyes de SEM, actualització de la pàgina web, accions d'e-mail màrqueting, campanyes en xarxes socials, creació de vídeos, traduccions, entre altres.

Va dirigit a empreses, tant sense experiència internacional com ja consolidades en mercats exteriors, que volen posar en marxa una estratègia de màrqueting digital en un mercat exterior específic.

En ambdós programes la fase d'assessorament està subvencionada en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i en un 50% per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i la Cambra de Comerç d'Espanya, no suposant per tant cap cost per a l'empresa.

El termini per a rebre les sol·licituds s'obri el 30 d'octubre i finalitzarà el 30 de novembre o fins a esgotar les places, que són limitades.

Més informació: Sonia Gual - Àrea Internacionalització sgual@camaracastellon.com tel: 964356500 (ext 3)


Últimes notícies

29/04/2024

Gran éxito de la 2ª edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

La segunda edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón consigue un nuevo éxito en su segunda edición con una salida multitudinaria


24/04/2024

Cámara y CaixaBank renuevan su convenio para la financiación y desarrollo empresarial

La renovación del convenio pone el foco en los Next Generation


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre "Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad", Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional