Loading…
News

Cambra i Diputació presenten els programes InnoCámaras i TicCámaras 2019

07/05/2019

Compartir

       Castelló 07/05/2019.- Amb l'objectiu de millorar la competitivitat de les empreses, a través de la innovació i les noves tecnologies, la Cambra de Comerç i la Diputació de Castelló han presentat aquest dimarts una nova edició dels programes InnoCámaras i TICCámaras, iniciatives que de les quals s'han beneficiat fins hui quasi dues-centes empreses de la província procedents d'una trentena de localitats.

La presentació ha sigut a càrrec de la presidenta de la Cambra, Mª. Dolores Guillamón, i del diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, els qui han informat dels avantatges que suposa per a les Pimes i autònoms participar en iniciatives com aquestes, que estan promogudes per Cambra Espanya, a través de les Cambres de Comerç, estan finançades per fons europeus FEDER i compten, a més, amb el cofinançament de la Diputació de Castelló.

Durant la seua intervenció, Mª. Dolores Guillamón ha avançat que les empreses interessades ja poden informar-se sobre els programes en la pàgina web de la Cambra i així poder preparar detingudament tota la documentació, ja que el pròxim 14 de maig s'obri el termini de presentació de sol·licituds de InnoCámaras i el 15 per a TICCámaras, i l'admissió serà per rigorós ordre de registre.

Per part seua, Aguilella, a més d'assenyalar la  col·laboració existent entre totes dues institucions per a aquests programes, ha recordat que,  des del seu inici en 2017, 188 empreses de més de 30 municipis – en la seua majoria de l'interior i principalment del sector comercie, alimentació i indústria- s'han beneficiat d'aquestes ajudes, amb la consegüent oportunitat de creixement i creació d'ocupació .

Per ultime Guillamón, ha agraït a la Diputació de Castelló la seua col·laboració en aquesta iniciativa de la Cambra. Sobre aquest tema ha assenyalat que “sempre, amb la unió d'esforços s'aconsegueixen majors beneficis per a les nostres empreses, motor de la nostra economia i generadora d'ocupació”


Últimes notícies

16/04/2024

La Presidenta de la Cámara hace entrega de una metopa en El Puerto de Castellón

Mª Dolores Guillamón, miembro del Comité Impulsor de cruceros, da la bienvenida al primer crucero de la temporada


03/04/2024

La Cámara de Comercio de Castellón abre la convocatoria para los Premios Cámara 2023

El plazo de admisión de solicitudes para todas aquellas empresas que quieran participar, estará abierto hasta el 30 de junio 2024


28/03/2024

Nuevas incorporaciones al Club Enactio durante el primer trimestre del año

Estas nuevas empresas reforzarán su compromiso con el crecimiento y la colaboración empresarial en la provincia