Loading…
News

Qualicer llança la seua aplicació mòbil per a sistemes ANDROID i iOS

28/01/2020

Compartir

Amb aquesta iniciativa, a través d'una simple descàrrega gratuïta, l'usuari podrà consultar el contingut del Congrés, que se celebrarà els dies 10 i 11 de febrer en la Cambra de Comerç de Castelló.


Castelló 28/01/2020.-Des de 1990 el Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i del Paviment Ceràmic, QUALICER, és un referent sense fronteres on es debat i es posen en comú l'avantguarda de les tècniques i sistemes de producció, col·locació, avanços tecnològics, millores en la qualitat, innovadores estratègies de promoció i venda... tancant el cercle entorn del món del taulell, abordant-lo des de qualsevol dels seus angles.

   Per primera vegada Qualicer, llança una App per a mòbils, des de la qual l'usuari pot consultar el programa del congrés, les sessions destacades, conéixer als membres de les sessions destacades, patrocinadors, així com generar el seu propi horari, crear la seua llista de favorits o xatejar i intercanviar dades de contactes amb altres usuaris de l'App.

L'aplicació està disponible per a Android i iOS sol en dispositius mòbils.


Últimes notícies

16/04/2024

La Presidenta de la Cámara hace entrega de una metopa en El Puerto de Castellón

Mª Dolores Guillamón, miembro del Comité Impulsor de cruceros, da la bienvenida al primer crucero de la temporada


03/04/2024

La Cámara de Comercio de Castellón abre la convocatoria para los Premios Cámara 2023

El plazo de admisión de solicitudes para todas aquellas empresas que quieran participar, estará abierto hasta el 30 de junio 2024


28/03/2024

Nuevas incorporaciones al Club Enactio durante el primer trimestre del año

Estas nuevas empresas reforzarán su compromiso con el crecimiento y la colaboración empresarial en la provincia