Loading…
News

Qualicer avança en els preparatius per a la seva pròxima edició

17/06/2021

Compartir

El XVII Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i el Paviment Ceràmic –Qualicer-, tornarà a la seva cita a Castelló entre els pròxims 14 i 15 de febrer 2022.

Castelló 17/06/20219- Qualicer ultima ja els detalls per a la seva celebració, que és el major referent internacional en el seu àmbit, i ho fa amb la presentació dels membres del seu Comitè Tècnic, que hauran d'analitzar i estudiar els treballs presentats.

La seu del Col·legi Oficial d'Enginyers Superiors Industrials de Castelló ha estat una vegada més l'escenari per a la presentació d'aquest comitè tècnic del congrés, que és l'avantsala de la celebració de Qualicer. L'acte ha comptat amb la participació de la directora general d'Internacionalització de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç de la Generalitat Valenciana, María Dolores Parra; la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Mª. Dolores Guillamón; el president de l'òrgan col·legial, Javier Rodríguez Zunzarren; i Juan Vicente Bono, president del Comitè Tècnic. A més, han assistit de representants de les institucions, associacions i empreses col·laboradores i patrocinadores de Qualicer.

Rodríguez Zunzarren ha obert la sessió assenyalant el propòsit de Qualicer de continuar acompanyant a un sector capdavanter en el món. “Volem continuar estant en la cresta de l'ona, en el lideratge de la tecnologia i la ciència, defensant la ceràmica i la indústria, perquè cap país que vulgui ser respectat pot renunciar a estar industrialitzat i amb la màxima tecnologia, i així continuarem fent-ho”, ha assenyalat durant la seva intervenció el president del Col·legi, qui ha agraït l'estreta col·laboració que ve mantenint des dels inicis amb la Cambra de Comerç, així com la implicació incondicional de totes les institucions, associacions i empreses que fan possible aquest congrés.

A continuació, ha intervingut Mª. Dolores Guillamón, qui s'ha unit a aquest agraïment, especialment al Comitè Tècnic pel seu esforç i dedicació i als membres de la qual va animar davant l'intens treball que tenen per davant.

Guillamón ha assenyalat que “la pròxima edició de Qualicer ens ajudarà a avançar en la sostenibilitat, però també a millorar les funcionalitats de les rajoles o aportar avanços en els processos de fabricació en un temps marcat pels grans reptes que tenim per davant”.
 

El president del comitè tècnic de Qualicer, Juan Vicente Bono, ha estat l'encarregat de detallar les novetats d'aquesta edició, manifestant que Qualicer 2022 va en les línies anteriors, aprofundint en la globalització, qualitat ceràmica, lideratge, creixement i expansió internacional, assenyalant que “les bones perspectives de la nostra indústria estan portant nous reptes tecnològics de transició energètica –Pacte Verd Europeu- que estableix la necessitat de transició cap a una indústria ceràmica descarbonizada i sostenible.

Finalment, la directora general d'Internacionalització, ha estat l'encarregada de tancar l'acte de presentació. En la seva exposició, Mª Dolores Parra, ha destacat l'aposta de la Conselleria d'Economia Sostenible per Qualicer perquè és el congrés de referència a nivell mundial i això posiciona a les nostres empreses a escala internacional.

“Aquest Congrés es converteix així mateix en un escenari perfecte per a fomentar l'intercanvi de coneixements per a continuar generant i impulsant la innovació en aquest sector”

https://www.qualicer.org/


Últimes notícies

09/05/2024

El éxito de la digitalización

Meetiq: encuentros tecnológicos en Castellón


02/05/2024

La Generalitat presenta el Plan Vive en las Cámaras de Comercio de la Comunidad Valenciana

El Plan Vive tiene el objetivo de impulsar la promoción de 10.000 viviendas de protección pública en la Comunitat


29/04/2024

Gran éxito de la 2ª edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

La segunda edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón consigue un nuevo éxito en su segunda edición con una salida multitudinaria