Loading…
News

IVACE, Cambra de Castelló i ASCER promocionen el taulell en la fira 100% Design a Londres

18/09/2019

Compartir

Entitats i sector s'alien davant l'amenaça del BREXIT

És la primera participació agrupada en aquest rellevant certamen que se celebra la setmana vinent amb 8 empreses de la Comunitat.

 

Castelló 13/09/2019.-  Huit empreses azulejeras de la Comunitat Valenciana participen per primera vegada de forma agrupada en la fira 100% Design de Londres, en una acció organitzada per la Cambra de Comerç de Castelló, en estreta col·laboració amb ASCER i cofinançat per IVACE Internacional i Fons FEDER.

 

La directora general d'Internacionalització i consellera delegada de l'IVACE, María Dolores Parra, ha explicat que la fira 100% Design va ser inclosa “en el minut un” entre les accions previstes per a promocionar el taulell de Castelló “davant les turbulències que podia patir un mercat tan interessant com el britànic”.

“Aquesta és una mesura fruit de l'estreta col·laboració entre entitats, administració i el propi sector per a fer front a l'amenaça del BREXIT i continuar promocionant els nostres productes en el mercat britànic”, ha explicat.

Les empreses comptaran amb un espai expositiu on podran donar a conéixer les seues novetats en la fira de disseny i construcció arquitectònica més destacada del Regne Unit. Es tracta d'un espai que reuneix els professionals més rellevants de l'interiorisme i l'arquitectura de gamma alta del país.

“Treballem així el canal dels professionals de la decoració i arquitectura, que poden realitzar una important labor de prescripció d'aquests productes en aquest mercat”, ha afegit.

Maria Dolores Parra ha destacat així mateix que aquesta acció es desenvolupa dies després de la designació de València com a Capital Mundial del Disseny, tot un assoliment que ens permetrà “associar el disseny a sectors com el del taulell i posicionar-nos com un territori avantguardista”.

 
 Per la seua part la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Mª. Dolores *Guillamón, ha destacat “l'esforç i treball realitzat per a dur a terme aquesta acció”.

En aquest sentit, ha afegit “en aquests moments, davant l'ombra del Brexit, és molt important conjuminar esforços i col·laborar conjuntament, i ho fem promocionant i potenciant la qualitat i disseny del taulell, en la fira més important de disseny i arquitectura que se celebra a Regne Unit.”

Aquesta acció forma part del conveni anual entre l'IVACE i les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana per a l'impuls a la internacionalització de les empreses valencianes i compta amb finançament europeu a través dels fons FEDER.

Per a potenciar l'afluència de visitants a l'estand, la participació s'ha reforçat amb campanyes de màrqueting online entre el públic objectiu i l'elaboració d'un fullet promocional que es repartirà durant l'esdeveniment.

 


Últimes notícies

16/04/2024

La Presidenta de la Cámara hace entrega de una metopa en El Puerto de Castellón

Mª Dolores Guillamón, miembro del Comité Impulsor de cruceros, da la bienvenida al primer crucero de la temporada


03/04/2024

La Cámara de Comercio de Castellón abre la convocatoria para los Premios Cámara 2023

El plazo de admisión de solicitudes para todas aquellas empresas que quieran participar, estará abierto hasta el 30 de junio 2024


28/03/2024

Nuevas incorporaciones al Club Enactio durante el primer trimestre del año

Estas nuevas empresas reforzarán su compromiso con el crecimiento y la colaboración empresarial en la provincia