Loading…
News

La Cambra i la Diputació preparen la gran trobada per l'ocupació

03/10/2018

Compartir

Castelló, 03/10/2018.- La Diputació de Castelló i la Cambra aposten per l'ocupació de la província amb la major trobada per l'ocupació de Castelló, el Work Forum que els pròxims dies 24 i 25 d'octubre celebrarà la seua quarta edició en la Cambra de Comerç de Castelló.

La Diputació i la Cambra preveuen que el Work Forum que ja l'any passat va congregar a 1.400 persones, enguany arribe a aconseguir al voltant dels 2.000 inscrits al ampliar la seua duració d'una a dos jornades convertint-se en la convocatòria més participativa tant per part de les empreses que ofereixen ocupació com per part dels castellonencs inscrits per a aconseguir un lloc de treball.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha assegurat que “el Work Fórum és la nostra pedra angular dins de l'estratègia provincial per liderar i recolzar aquelles iniciatives que ajuden a generar ocupació, riquesa i talent en la nostra província”.

En eixe sentit, Moliner ha fet insistència en què “tenim la força tractora dels nostres sectors econòmics d'una banda, i el talent de la nostra gent per un altre. Tan sols es tracta de fer-los convergir en aquest punt de trobada que hem anomenat Work Fórum. Un innovador programa de 360º que implica tots els agents del món laboral amb la finalitat de fomentar l'ocupació, promoure el talent, millorar la preparació dels castellonencs i la competitivitat de les nostres empreses”.

Així, Moliner ha assegurat que “sense dubte, estem davant d'una iniciativa a l'altura d'una província valenta que no té por als reptes de futur. I eixe futur passa per sumar cotitzants a la seguretat social i dotar de més i millors oportunitats a la nostra gent. Per això continuem treballant”.

Per la seua banda, la presidenta de la Cambra de Comerç, Mª Dolores Guillamón, ha posat en valor la iniciativa com “la major trobada que es fa per l'ocupació en la província. És un esdeveniment anual que va sorgir en un moment de crisi, i que va arribar per a quedar-se en el calendari de les oportunitats laborals de la província de Castelló, sent una ferramenta eficaç per a crear ocupació i riquesa en la província. És important posar en valor la quantitat d'empreses que participen de diversos sectors, amb importants incorporacions en el sector ceràmic i químic, també en el de l'alimentació, restauració, oci, educació i noves tecnologies”.

La presidenta ha informat de les bones xifres que ja registra a hores d'ara el Work Fórum, amb la confirmació de 216 entrevistes de treball, 521 inscripcions, 29 empreses participants, 80 perfils professionals i 128 ofertes d'ocupació, i ha promocionat  la inscripció que es podrà realitzar fins al dia d'abans de l'esdeveniment per a participar en qualsevol de les activitats, excepte en el cas de les entrevistes de treball que el període de inscripció es tancarà el divendres 19 d'octubre.

Xifres que parlen per si soles, i és que l'evolució positiva que ha tingut en la seua trajectòria esta trobada pel foment de l'ocupació a Castelló és la millor prova de que és un recurs útil per a continuar generant riquesa i oportunitats en la província. És cert que va arrancar en la seua primera edició amb xifres molt positives de fins a 1.010 inscrits i més de 200 entrevistes realitzades, ja en la segona es va incrementar fins a 1.468 registrats i 453 entrevistes i va aconseguir en 2017 la xifra rècord de 1.841 persones inscrites i prop de 500 entrevistes.

Multitud de serveis per a les persones que busquen ocupació.

Les entrevistes per a cobrir els llocs de treball que en el Work Fórum ofereixen les empreses participants constitueixen un servei fonamental en aquest gran esdeveniment per l'ocupació, però és només una part de la gran quantitat de prestacions que s’ofereixen als participants.

Així, s'inclou un laboratori de CV, on els inscrits es portaran imprès el seu currículum totalment actualitzat atenent a l'assessorament del personal tècnic de la Diputació, amb la possibilitat d'inscriure's a les ofertes d'ocupació de l'Agència de Col·locació de la Diputació, Acceleradora d'Ocupació i formació a la carta de la Diputació.

Una altra de les activitats més atractives i noves és el “speed meeting”, un taller que pretén ajudar les persones a crear un missatge de presentació convincent com simulació d'entrevista de treball.

La conferència de la medallista paralímpica Teresa Perales “La força de l'actitud” atraurà en la jornada del 25 d'octubre a les 12:00 hores tota l'atenció per la important trajectòria d’aquesta esportista que ens portarà a través de la seua història per un recorregut en el que cobren especial importància termes com la planificació d’un objectiu ambiciós i la gestió de la por.

Serà el millor tancament a un Work Fórum amb dos dies replets de tallers, conferències i taules redones que tenen el mateix objectiu de generar ocupació en la província.

Nota: Tota la informació del programa de l'esdeveniment i la inscripció oberta en :

http://workforumcastellon.es/


Últimes notícies

29/04/2024

Gran éxito de la 2ª edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

La segunda edición de la Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón consigue un nuevo éxito en su segunda edición con una salida multitudinaria


24/04/2024

Cámara y CaixaBank renuevan su convenio para la financiación y desarrollo empresarial

La renovación del convenio pone el foco en los Next Generation


24/04/2024

Cerca de 30 pymes de Castellón impulsan su sostenibilidad en una jornada en Cámara Castellón

Bajo el nombre "Prepara tu pyme para los retos de la sostenibilidad", Cámara Castellón acoge este evento enmarcado en un ciclo de jornadas a nivel nacional